Kuva: AOP

Lady Gaga kiittää isoäitiään elämänsä suunnan muuttamisesta - kertoo käänteentekevästä hetkestä

10.09.2020 11:15 - Reija Saarinen

Lady Gaga joutui nuorena seksuaalirikoksen uhriksi.

Lady Gaga, 34, on kertonut julkisuudessa avoimesti nuoruudestaan ja kokemistaan kauhuista. Hän joutui vain 19-vuotiaana toistuvasti raiskatuksi ja sairastui sen myötä. 

- Minua raiskattiin toistuvasti, kun olin 19-vuotias ja minulle kehittyi PTSD raiskauksen ja trauman käsittelemättömyyden takia, Gaga on kertonut aiemmin. 

Tuoreessa Oprah Magazinen haastattelussa Gaga kävi tapahtumaa läpi uudelleen. Se nousi esiin sen jälkeen, kun häneltä tiedusteltiin, kuka on sellainen ihminen, joka on muuttanut jollain tavalla hänen elämäänsä. 

Gagan vastauksen mukaan se on hänen isoäitinsä, joka pakotti hänet nousemaan sohvalta trauman jälkeen. 

- Raiskauksen jälkeen itkin sohvalla päivien ajan. Jossain vaiheessa isoäitini avasi television, käänsi MTV:lle ja kehotti minua katsomaan. Siellä esiintyi joku naispuolinen artisti. Sillä hetkellä isoäiti totesi minulle; Annan sinun itkeä loppupäivän, mutta huomenna menet ulos ja aloitat tämän maailman muuttamisen. Ei enää kyyneleitä huomenna, Gaga kertoo haastattelussa. 

Ja maailmaa Gaga todellakin muutti. Hänestä on vuosien saatossa tullut yksi arvostetuimmista muusikoista. Hän on myynyt maailmanlaajuisesti yli 30 miljoonaa albumia ja onkin yksi maailmanhistorian myydyimmistä artisteista. Tämän lisäksi hän on saavuttanut urallaan lukuisia palkintoja, kuten Oscar-palkinnon sekä 11 Grammya. 

Lue myös: Kasvomaski taipuu myös juhlatyyliin - katso Lady Gagan erikoiset MTV Video Music Awards -lookit

Lue myös: Ariana Granden maskikäytös VMA-gaalassa sai netin ihastumaan: "Hän tekee enemmän kuin presidentti"

Lähde: Daily Mail

Uusimmat