Kuva: AOP

Poikaystävä järjesti Jasmin Voutilaiselle ihanan yllätyksen: "Itkin onnesta kolme päivää putkeen"

13.08.2020 10:15 - Iiro Myllymäki

Salkkarit-tähdelle järjestettiin unohtumattomat yllätyssynttärit.

Salatuissa elämissä nyt kolmatta vuotta näyttelevä Jasmin Voutilainen, 25, on rakastunut nainen. Syyskuussa tulee täyteen vuosi seurustelua poikaystävä Ville Toivosen, 26, kanssa. Vuosipäivän varalle ei ole vielä tehty suunnitelmia, mutta pariskunta pääsi nauttimaan yhteisestä juhlimisesta toden teolla viime viikonloppuna. Toivonen ja pariskunnan ystäväpiiri järjestivät tuolloin Voutilaiselle yllätyssynttärit. Koska kaksikon syntymäpäivät ovat vain päivä toisistaan erillään, kaksikko juhli yhteissynttäreitä.

Yllätys onnistuttiin pitämään Voutilaiselta täydellisesti salassa. Nainen luuli perjantaina lähtevänsä kaksin ravintolaan syömään poikaystävänsä kanssa, mutta kesken matkan Toivonen pyysi naista laittamaan huivin silmilleen. Lopulta mies johdatteli rakkaansa juhlatilaan, jossa odottikin joukko kaksikon läheisimpiä ystäviä.

- Olin todella yllättynyt. Kaverini olivat olleet juonessa mukana pari kuukautta, eikä kukaan ollut vihjannut yhtään mitään. Minulle ei ole koskaan järjestetty mitään tuollaista eikä yllätyksiä juuri muutenkaan. Se oli liikuttavaa, Voutilainen kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Synttäri-illasta jakamassaan somepäivityksessä nainen nähdäänkin silminnähden liikuttuneena. Voit katsoa naisen päivityksen alta tai tästä linkistä.

Yksi illan kohokohdista oli se, kun Jasmin Voutilaiselle soitettiin hänelle varta vasten tehty rakkauslaulu. Lupaan sulle -nimisen kappaleen yksi sanoittajista on poikaystävä Ville Toivonen, ja se löytyy myös julkisesti Spotifysta PxJ-nimisen ryhmän esittämänä.

- Se oli ihan kuin jostain leffasta. Ville on ihanan romantikko. Tuntuu, että sydän ihan pakahtuu nytkin, Voutilainen sanoo.

Juhlien miettiminen on saanut naisen itkemään onnenkyyneleitä monta päivää yllätyksen jälkeenkin.

- Itkin varmaan kolme päivää putkeen tuon jälkeen. Oli jo huvittavaa, kun jos vähänkin katsoin jotain juhliin liittyvää, saman tien tuli hirveä itkukohtaus. Mutta on niin ihanaa itkeä onnesta. En tiedä, onko parempaa tunnetta kuin se.

Syyskuussa pariskunta juhlistaa ensimmäistä seurusteluvuotta. Parin rakkaustarina sai alkunsa, kun Toivonen pyysi Voutilaista malliksi valokuvauksiin ja kaksikko huomasi välillään vallinneen poikkeuksellisen kipinän.

Jasmin Voutilaisesta tuntuu kuin pari olisi ollut pidempään yhdessä kuin vuoden verran. Naisen mukaan kaksikko on ehtinyt jo kokea paljon yhdessä, mutta mitään suurempia riitoja ja vastoinkäymisiä ei ole matkaan mahtunut.

- Meillä on tosi tasapainoinen suhde. Suurimpana tekijänä on siinä se, että pystymme puhumaan toisillemme ihan kaikesta. Meillä ei ole mitään kommunikaatio-ongelmaa. Tämä on ihanan huoletonta parisuhde-elämää, Voutilainen iloitsee.

Ville Toivonen työskentelee vaatebrändin omistajana ja valokuvaajana. Televisionkatsojille hän on tuttu Love Island Suomi -ohjelmasta.

Lue myös: Salkkarit-tähti Jasmin Voutilainen uudesta suhteestaan: "Haluan olla hänen kanssaan loppuelämäni"

Lue myös: Jasmin Voutilainen muistelee ensitapaamista Ville-rakkaansa kanssa: "En mahtanut sulle mitään!"

Uusimmat