Kuva: AOP

Simon Cowellilla edessään viikkojen kuntoutus sähköpyöräonnettomuuden jälkeen - "Lukekaa ohjekirja"

11.08.2020 09:45 - Roy Kokkonen

Laulaja Kelly Clarkson tuuraa Cowellia tulevissa America's Got Talent -ohjelman jaksoissa.

Uutisoimme aiemmin, että mediamoguli Simon Cowell, 60, mursi selkänsä sähköpyöräonnettomuudessa lähellä kotiaan Malibussa, Kaliforniassa. Vakava tilanne syntyi, kun hän menetti yli 21 500 dollarin, eli noin 18 300 euron arvoisen sähköpyöränsä hallinnan ja kaatui.

Cowell mursi selkänsä onnettomuudessa ja hänet kiidätettiin sairaalaan, jossa selkä leikattiin. Miehellä kävi onni onnettomuudessa, sillä Mirrorin lähteen mukaan isku osui vain senttimetrin päähän hänen selkäytimestään.

Daily Mailin haastatteleman lähteen mukaan Cowell voi hyvin. Hänellä on kuitenkin edessään viikkoja kestävä fysioterapiaa sisältävä kuntoutus.

Ex-vaimon mukaan mies voi olosuhteisiin nähden hyvin

Cowellin ex-naisystävä Terri Seymour kertoo ExtraTV:n haastattelussa, että mies yrittää jo päästä takaisin työrytmiinsä.

- Hän on iPadillään, soittaa työpuheluja ja tekee töitä. Hän otti itse asiassa juuri muutaman kävelyaskeleen, hän kertoo.

Seymour varmisti, että Cowell kävi lähellä halvaantumista. 

- Isku tuli sentin päähän hänen selkäytimestään, se on totta. Se on paha ja hän on tuskissaan.  Onnettomuus olisi voinut olla paljon pahempi, Seymour sanoo.

Cowell julkaisi päivityksen Twitterissä, jossa hän kiitti hoitohenkilökuntaa. Lisäksi hän kehotti kaikkia lukemaan ohjekirjan, ennen kuin hyppäävät sähköpyörän kyytiin. Daily Mailin mukaan onnettomuuspyörä oli malliltaan Swind EB-01, jota on tituleerattu maailman nopeimmaksi pyöräksi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kelly Clarkson tuuraajaksi

Simon Cowellilta jää väliin ainakin tiistain ja keskiviikon America's Got Talent -ohjelmat. Hän istuu ohjelman tuomaristossa. Laulaja Kelly Clarkson kertoi Twitterissä, että hän tuuraa miestä tulevissa jaksoissa. Tuotantoyhtiö NBC on vahvistanut asian.

Mirrorin mukaan Cowell pyrkii palaamaan kuvaruutuihin kuukauden kuluttua.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Simon Cowell vain senttimetrin päässä mahdollisesta halvaantumisesta - onnettomuus vei leikkaukseen

Lue myös: Sharon Osbourne syyttää Simon Cowellia syrjinnästä: "Hän ei pidä ylipainoisista ihmisistä"

Lue myös: Simon Cowell riisui paitansa ja paljasti hoikistuneen vartalonsa - katso kuvat

Lähteet: Mirror, Daily Mail, ExtraTV

Uusimmat