Kuva: All Over Press

Seth Rogen paljastaa, miksi suosikkielokuva Pineapple Express ei koskaan saanut jatko-osaa

03.08.2020 22:15 - Senja Rapila

Pineapple Express on hulvaton toimintakomedia, joka nauratti ja ihastutti julkaisuvuonnaan 2008.

Näyttelijä Seth Rogen, 38, on tunnettu komediarooleistaan. Hän on myös ollut käsikirjoittamassa useita komediaelokuvia ja miehellä onkin suhteellisen tunnistettava tyyli. Yksi näistä taidonnäytteistä on vuonna 2008 julkaistu toimintakomedia Pineapple Express - ohutta yläpilveä.

Elokuva tehtiin Hollywood-tasolla pienellä 22,1 miljoonan euron budjetilla. Monen yllätykseksi elokuvasta tuli aikansa hitti ja se tuotti lipputuloillaan yli 86,7 miljoonaa euroa. Elokuva sai positiivisen vastaanoton niin yleisöltä mutta myös kriitikoilta.

Tuoreessa haastattelussa Rogen on paljastanut, että suositunelokuvan oli määrä saada jatko-osa. Kun elokuvaa tarjottiin Sonylle, alkupuheiden ja neuvottelujen jälkeen yhtiö laittoikin liinat tiskiin ja pesi kätensä koko projektista.

- Halusimme todennäköisesti liian paljon rahaa budjettiin, hän pohtii.

Vuonna 2017 uutisoitiin, että elokuvan tuottaja Judd Apatow pyysi elokuvalle 42,5 miljoonan euron budjettia. Elokuvayhtiön viimeinen tarjous oli 38,2 miljoonaa euroa.

Seth Rogen toteaa myös haastattelussa, että "kenellekään ei maksettu mitään" ensimmäisessä elokuvassa. Hänen mielestään ensimmäinen elokuva tuotti niin hyvin budjettiin nähden, koska se tehtiiin todella halvalla.

Voit katsoa Pineapple Express -elokuvan trailerin alapuolelta.

Lue myös: Supertähdet eivät voineet sietää toisiaan - sijaisnäyttelijä kertoo, kuinka menestysleffa kuvattiin

Lue myös: "Istuin v*tun asuntoautossani puolet ajasta" - X-Men-näyttelijä pettyi pahasti kuvauksissa

Lähde: Daily Mail

Uusimmat