Kuva: AOP

Jessica Simpson joutui seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi lapsena: "Monella tapaa säälin häntä"

30.07.2020 11:45 - Senja Rapila

40-vuotias laulaja paljastaa, että hyväksikäyttäjä oli nuori tyttö.

Laulaja Jessica Simpson, 40, on kertonut rehellisesti elämäkerrassaan joutuneensa lapsena seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi. Hyväksikäyttäjä oli perheystäväksi luokiteltava tyttö. Simpson kertoo haastattelussa, että samaan aikaan tyttöä hyväksikäytti vanhempi mies.

- Hän oli myös aina talossa, mutta hän ei koskaan koskenut minuun. Hän kuitenkin hyväksikäytti tyttöä, joka tuli sen jälkeen minun luokseni ja teki samat asiat minulle. Monella tapaa säälin häntä ja annoin sen vain tapahtua, hän paljastaa.

Laulaja kertoo haastattelussa, että neuvoi myöhemmin tyttöä hakemaan keskusteluapua ymmärtääkseen kaikki tapahtuneet asiat, antaakseen anteeksi ja parantuakseen.

- Sanoin, että haluan sinun tietävän että annan anteeksi, mutta en välitä olla lähelläsi enää koskaan. Haluan kuitenkin sinun tietävän, että asiat, joita välillämme tapahtui, en aio elää niitä kieltäen.

Simpson kohtasi naisen noin kahdeksan vuotta sitten, sen jälkeen kun hän erosi aviomiehestään Nick Lacheystä.

- Olin silloin selibaatissa ja matkalla itseni löytämiseen. Tiesin, etten voisi edetä ennen kuin sanoisin hänelle sanottavani. En sanonut mitään niin pitkään aikaan. Tiesin, että jos olen rehellinen hänelle, se puhdistaisi omatuntoni. Lähetin hänelle jopa kirjani ja kerroin toivovani, että se auttaa häntä.

Lue myös: Britney Spears julkaisi bikinikuvan, tatuoi koko kehonsa hennalla: "Vaadin huomiota"

Lue myös: Tuore kuva Justin Bieberistä on kuin 8 vuoden takaa - ovatko terveysongelmat nyt takanapäin?

Lähde: E! Online

Uusimmat