Kuva: AOP

Charlize Theron korvataan nuoremmalla näyttelijällä Mad Maxin spinoff-leffassa - "Vähän surullista"

07.07.2020 22:45 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä kunnioittaa ohjaajan päätöstä, mutta myöntää silti harmistuneensa ratkaisusta.

Charlize Theron on ilmaissut harmistuksensa siitä, että hänet aiotaan korvata nuoremmalla näyttelijällä Mad Max: Fury Road -elokuvan spinoff-leffassa. 44-vuotias näyttelijä nähtiin yhdessä päärooleista vuoden 2015 elokuvassa.

Theronin esittämä Furiosa-hahmo on saamassa oman elokuvansa, mutta Theronia ei siinä nähdä. Ohjaaja George Miller on kertonut syyksi sen, että Mad Max: Fury Road -leffan tapahtumia edeltävässä elokuvassa Furiosa nähdään nuorempana.

Charlize Theronin esittämä Furiosa Mad Max: Fury Road -elokuvassa. (kuva: AOP)

Charlize Theron on kertonut tuntemuksistaan The Hollywood Reporterin haastattelussa.

- Onhan sitä hankala niellä. Kunnioitan kylläkin täysin Georgea, vielä enemmän työskenneltyäni hänen kanssaan Fury Roadissa. Hän on mestari työssään, ja toivon hänelle kaikkea parasta. Mutta onhan se vähän surullista, Theron sanoo.

Charlize Theronin oma mielipide on, että tarinankerronnassa voi ottaa vapauksia. Nainen ei suoraan maininnut ikäkysymystä tässä yhteydessä, vaan otti esimerkiksi sen, että arvostetussa Chernobyl-sarjassa brittinäyttelijät esittivät venäläisiä.

Vielä ei ole paljastettu, kuka saa Furiosan roolin tulevassa elokuvassa. Huhut kertovat, että rooli menisi Anya Taylor-Joylle, 24, joka on nähty muun muassa tänä vuonna Emma-elokuvan pääroolissa.

Lue myös: Kuvankaunis Charlize Theron tähdittää uutta Netflixin sci-fi-elokuvaa - traileri julki

Lue myös: Charlize Theron paljasti oudon faktan toimintaleffan kuvauksista: "En luottanut ohjaajaan"

Lähde: Independent

Uusimmat