Kuva: YouTube: Myka Stauffer

Adoptiolapsestaan luopunut kohutubettaja palasi julkisuuteen: "Olin naiivi, hölmö ja ylimielinen"

25.06.2020 17:45 - Roy Kokkonen

Myka Stauffer rikkoi hiljaisuuden tunteikkaalla Instagram-päivityksellä.

Toukokuun lopussa kohua aiheuttanut tubetähti Myka Stauffer on astunut takaisin julkisuuteen. Kohu syntyi, kun Stauffer ilmoitti yhdessä miehensä Jamesin kanssa luopuvansa Kiinasta adoptoidusta kehitysvammaisesta neljävuotiaasta Huxley-pojasta.

Tubettaja pyytää seuraajiltaan anteeksi aiheuttamaansa mielipahaa keskiviikkona julkaistussa Instagram-päivityksessä.

"Olen pahoillani hämmennyksestä ja kivusta, jota olen aiheuttanut, ja olen pahoillani siitä, että en ole kyennyt kertomaan enempää alusta asti", Stauffer kirjoittaa tunteikkaassa päivityksessä.

"En olisi voinut odottaa tapahtumia, jotka kävivät yksityisessä elämässäni ja olen yrittänyt parhaani navigoidakseni tämän elämäni vaikeimman asian läpi", hän selittää.

Tubettaja tunnustaa olleensaa naiivi adoptioprosessin suhteen. Hän ei omien sanojensa mukaan ollut valikoiva, eikä täysin varustautunut ja valmistautunut.

Stauffer ei kuitenkaan täysin kadu pojan adoptoimista.

"En voi sanoa, että toivoisin, että tätä ei olisi tapahtunut, koska olen edelleen iloinen siitä, että Huxley on täällä ja saa kaiken tarvitsemansa avun", hän kertoo.

"Halusin auttaa niin paljon, että olin valmis ottaamaan minkä tahansa apua tarvitsevan lapsen. Sen takia olin naiivi, hölmö ja ylimielinen"

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Tubettaja raivon keskellä - luopuu adoptiolapsestaan kolmen vuoden jälkeen

Lue myös: Maailman suosituin tubettaja julkaisi videon Muumeista - "Äitini puki minut lapsena Pikku Myyksi"

Uusimmat