Kuva: AOP

Korvataanko Marvel-maailman supertähti? Huhut kertovat uudesta supersankarisukupolvesta

06.06.2020 14:45 - Lauri Kujanpää

Avengers: Endgame -elokuva nousi kaikkien aikojen eniten lipputuloja keränneeksi leffaksi.

Juttu sisältää juonipaljastuksen Avengers: Endgame -elokuvasta.

Iron Man -hahmoa Marvel-universumissa noin 10 vuotta näytellyt Robert Downey Jr. pohti vuoden alussa, että voisiko kyseinen supersankari vielä palata valkokankaille. Tuolloin mies sanoi, että kaikki on mahdollista.

- Mitä vain voi tapahtua. Nautin todella sen hahmon esittämisestä ja se antoi minulle urani takaisin. Tietenkin seuraan myös mielenkiinnolla sitä, mitä kaikkea Marvel-maailmassa tapahtuu tällä hetkellä ja tulevaisuudessa, Downey Jr. kertoi Extra-lehden haastattelussa.

Nyt Epic Stream -sivusto uutisoi, että Iron Man olisi vielä palaamassa Marvel-universumiin, mutta ei Downey Jr:n esittämänä. Elokuvastudiot ovat nimittäin huhujen mukaan etsimässä seuraaviin elokuviin uutta Iron Man -tähteä, joka voisi esittää nuorempaa Tony Starkia, eli Iron Mania. Kyseinen hahmo tulisi myös eri universumista ja näin Doctor Strange -tuotannoista tutut aikahyppelyt ja multiuniversumiseikkailut olisivat edelleenkin läsnä. Samalla esiteltäisiin myös kokonaan uusi supersankarisukupolvi.

Avengers: Endgamessa Iron Man menehtyi elokuvan loppupuolella. Elokuva nousi myös kaikkien aikojen eniten lipputuloja keränneeksi leffaksi.

Lue myös: Voisiko Iron Man vielä palata Marvel-universumiin? "Eihän sitä voi ikinä tietää"

Lue myös: Avengers: Endgame nousi kaikkien aikojen eniten lipputuloja keränneeksi elokuvaksi

Lähde: Epic Stream

Uusimmat