Kuva: AOP

Kanye West järkyttyi entisen turvamiehensä lausunnoista - uhkaa oikeustoimilla

02.06.2020 16:15 - Iiro Myllymäki

Kanye West ja Kim Kardashian vaativat ex-turvamies Steve Stanulista vaikenemaan oikeusjutun uhalla.

Kanye West, 42, ja Kim Kardashian, 39, ovat näreissään Westin entisen turvamiehen lausunnoista. Aiemmin Westin turvamiehenä toiminut Steve Stanulis paljasti yksityiskohtia työstään miehen kanssa Hollywood Raw -podcastissa. TMZ:n tietojen mukaan Stanulis on nyt vastaanottanut pariskunnalta virallisen kirjeen, jossa vaaditaan miestä lopettamaan henkilökohtaisten tietojen jakamisen oikeustoimien uhalla.

Kardashianin ja Westin mukaan Stanulis on rikkonut tehtyä salassapitosopimusta ja antanut ”valheellisia ja loukkaavia” kommentteja julkisuuteen. Stanulisille lähetetyn kirjeen mukaan salassapitosopimus olisi tehty helmikuussa 2016. Pariskunta uhkaa, että he haastavat miehen oikeuteen vähintään noin yhdeksän miljoonan euron summasta, jos tämä jatkaa kommenttien esittämistä.

Steve Stanulis kertoi Hollywood Raw -podcastissa muun muassa, että hänen piti aina olla kymmenen askeleen päässä Westistä eikä hän saanut olla lähelläkään Kim Kardashiania. Mies kuvaili hänelle annettuja sääntöjä naurettaviksi.

TMZ huomauttaa, että kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun pari on tukkanuottasilla ex-turvamiehen kanssa. He lähettivät vastaavanlaisen uhkakirjeen jo toukokuussa 2016, kun mies oli puhunut työstään julkisuuteen.

Steve Stanulisin tiedottajan Zack Tepermanin mukaan minkäänlaista salassapitosopimusta ei ole tehty, ja hän kutsuu Kimin ja Kanyen käytöstä kiusaamiseksi.

Lue myös: Kanye Westin ex-turvamies kertoo miehen "naurettavista ohjeista" - välit nihkeät ensikohtaamisesta

Lue myös: Kim Kardashian ylistää avioliittoa Kanye Westin kanssa, myös fanit herkistyivät: 'Täydellinen yhdistelmä'

Lähde: TMZ

Uusimmat