Kuva: AOP

Tiimi paikalla 24/7, feikkejä ulkokuvia - katso 15 knoppitietoa Kardashianeiden sarjan kulisseista

22.05.2020 17:15 - Milena Raappana

Keeping Up With The Kardashians -ohjelman säännöt pätevät kaikkiin muihin paitsi Kanye Westiin.

Keeping Up With The Kardashians -ohjelma on noussut yhdeksi suosituimmaksi väyläksi seurata Kardashian-Jenner-klaanin synnyttämää draamaa. Edes koronaviruskriisi ei ole pysäyttänyt tämän hillittömän tuotantorattaiston koneistoa, vaan perheet kuvaavat tällä hetkellä itse materaalia omista kodeistaan. 

Koska KUWTK-ohjelma syntyy melkomoisen prosessin saattelemana, kulisseissa on myös mitä ihmeellisimpiä sääntöjä ja yksityiskohtia, joita Cosmopolitan-julkaisu keräsi yhteen. Lue 15 knoppitietoa reality-sarjasta, joka on kaikkien huulilla. 

Kimille ja Khloélle maksetaan eniten

Nyt kun Kourtney on astunut sarjasta syrjään, Kim ja Khloé saavat noin 50-60 prosenttia perheen nykyisestä sopimuksesta. Kylie ja Kendall, jotka ovat sarjassa esillä paljon vähemmän, saavat loppuosuuden. 

Tuottajien täytyy pitää suojuksia kengissään Krisin talossa

Tämä hauska fakta tuli ilmi The New York Timesin artikkelissa, jossa kuvailtiin "kirurgisiin kengänsuojuksiin pukeutunutta tuotantoassistenttia, joka jakoi mikrofoneja samalla, kun ihmiset pistivät niitä ylleen paitojensa alta Krisin kutsuessa heitä keittiöön kuivakakulle".

Krisin hiukset ja meikki tehdään päivittäin

Ammattilaiset maskeeraavat perheen managerin joka päivä. Krisin assistentin mukaan koko prosessiin menee vain tunti. 

Kris pakottaa Kylie ja Kendallin huoltamaan manikyyrinsä joka viikko

Kylie kertoi Elle-julkaisulle viikottaisesta manikyyristään, jota hän kommentoi sanomalla "se ei ole normaalia". Tähän Kendall lisäsi:

- Kris hankki kynsitaiteilija kerran viikossa taloomme ja hän huolsi kyntemme. Hän (Kris) sanoi 'et koskaan saa näyttää siltä, ettet ole huoliteltu'. Joten ne huollettiin aina.

View this post on Instagram

some MET’s of the past 🤍

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

He kuvaavat 10-12 tuntia päivittäin

Kamerat kuvaavat melkein jatkuvasti ja Kris itseasiassa jopa asennutti kamerat kotinsa kattoon vuonna 2015. 

Kardashianit ja Jennerit maksavat itse lomamatkansa

Cosmopolitan kirjoitti, että tieto tuli ilmi, kun Kourtney tilitti kameroille Costa Rican -matkasta tulleesta laskusta. 

- Miksi minulle lähetetään tämä hillitön lasku? Miksi tuotanto ei osallistu tähän, jos kerta käytämme sitä ohjelmassa? Kourtney kysyi. 

Kimin sana on laki

Kim on draaman hallitsija ja kertoo tuotantotiimille, jos jotain poikkeuksellista tapahtuu jonkun perheenjäsenen elämässä. 

- Jos tuotantotiimiltä kysytään, todennäköisesti minä saan aikaan kaikista eniten, koska tiedän asioita, joita siskoni eivät välttämättä jaa. Joten sanon heille "menkää Kourtneyn luokse nyt. Jotain on meneillään".

Kris voi palkata kenet tahansa

Esimerkiksi, kun Khloé deittaili French Montanaa, mies palkattiin mukaan KUWTK-ohjelmaan. Tuotannosta kuvailtiin ohjelman toimintatapaa hyvin poikkeukselliseksi, sillä yleensä palkkaus tarkoittaisi myös jonkun toisen irtisanomista. 

- Mutta tässä tapauksessa, Kris vain tarjosi French Montanalla shekkiä, jotta hän näkyisi ohjelmassa, sisäpiiriläinen kuvaili NY Daily News -julkaisulle vuonna 2014. 

Ohjelman ulkokuvat ovat feikkejä

Sarjassa jatkuvasti näytetään klippejä perheen hulppeista taloista. Kohtaukset ovat kuitenkin feikkejä eikä niissä näy perheen oikeita koteja. Kimin mukaan näin toimitaan "turvallisuussyistä". 

- Se oli todella turvatonta. The Hollywood Star -kiertueet pysähtyivät taloni edessä, koska he tunnistivat kotini ohjelmasta. Sen jälkeen tajusimme, miten turvatonta oli näyttää ohjelmassa ulkokuvaa taloistamme. Joten nyt käytämme eri koteja ulko-otoksiin turvallisuussyistä. 

Sisällä kuvatut otokset kuitenkin ovat perheen omista kodeista. 

View this post on Instagram

Good morning

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kim editoi epäviehättäviä klippejä

- Olen liian pinnallinen jättääkseni todella todella rumia otoksia, Kim kuvailee The Hollywood Reporterille paljastaessaan editoivansa materiaalia, jossa esimerkiksi hänen hiuksensa ovat huonosti. 

Jos kuvaukset menevät liian tunteelliseksi, heillä on mahdollisuus editoida materiaalia

Esimerkiksi Caitlynin sukupuolenmuutosprosessi oli vaikeaa Khloélle. 

- Ehkä kaikista vaikeinta oli kuvata Caitlynin muutos ja nähdä äitini ja Khloé käyvän läpi vaikeaa aikaa. Emme koskaan aiemmin editoinut sisältöä, mutta editoimme hieman Khloén reaktiota vain, koska hän oli niin järkyttynyt, Kim kertoi The Hollywood Reporterille

Tiimin täytyy olla Krisin talossa 24/7

Cosmopolitanin lainaaman RadarOnline-julkaisun mukaan tuotantotiimi lähes asuu Krisin talossa. Sisäpiiriläinen kertoi, että Kris haluaa heidän olevan aina läsnä, koska hän saa jatkuvasti uusia ideoita.

Kaikkien täytyy olla valmiita teeskenneltyihin kohtauksiin

Esimerkiksi kun Khloé sai tietää olevansa raskaana, aikajanaa oltiin muunneltu. Hän todennäköisesti tiesi jo olevansa raskaana, kun kohtaus uutisesta kuvattiin. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Heidän täytyy olla mikitettynä koko ajan

- Muistan ensimmäisestä tuotantokaudesta sen, kun sanoin "minun täytyy mennä vessaan", ja itkin siellä niin hiljaa kuin pystyin, koska olin mikitetty. En koskaan halunnut itkeä kameroiden edessä, Kourtney kertoi aiheesta The Hollywood Reporterin haastattelussa.

Kanyen ei tarvitse osallistua kuvauksiin

Kaikkie muiden täytyy olla sitoutuneita kuvauksiin paitsi Kanyen. Kim kertoi The Hollywood Reporterille, että Kanye ei koe ohjelman olevan hänen juttunsa ja pitää oman uransa ja elämänsä erillisenä siitä. 

- Hän kuitenkin osaa yllättää. Hän saattaa sanoa, ettei kuvaa, mutta sitten yhtäkkiä ilmestyykin paikalle, Kim kuvaili. 

Lue myös: Kardashianit suojelevat salaisuuksiaan - hiljensivät Caitlyn Jennerin hillittömällä uhkasakolla

Lue myös: Kourtney Kardashianin työmoraalia mollattiin somessa - tähti vastasi: 'Teen yhden asian selväksi'

Lähde: Cosmopolitan

Uusimmat