Kuva: AOP

Meghan Markle ja Harry tekivät viimeisen julkaisunsa Instagram-tililleen: "Olette olleet mahtavia"

01.04.2020 15:15 - Milena Raappana

Pari ei enää käytä Sussex Royal -nimen alla olevia sometilejä ja nettisivuja.

Entinen kuninkaallinen pari Meghan Markle ja prinssi Harry tekivät maanantaina viimeisen päivityksensä Instagramiin @sussexroyal-tilille. 

Päivityksessään kaksikko kiitteli seuraajiaan saamastaan "tuesta, inspiraatiosta ja jaetusta sitoutumisesta maailman hyvyyteen", mutta myös muistuttivat terveyden ja hyvinvoinnin tärkeydestä koronaviruspandemian aikana. 

"Kun me kaikki ymmärrämme osuutemme tässä globaalissa siirtymässä ja tapojen muutoksessa, me keskitymme uuteen elämänvaiheeseemme ymmärtääksemme, miten voimme parhaiten antaa oman panoksemme", päivityksessä kirjoitettiin.

Meghan ja Harry, jotka ovat uutisoinnin mukaan muuttaneet Kanadasta Los Angelesiin, kertoivat odottavansa uudelleen yhdistymistä seuraajakuntansa kanssa kyseisen sometilin siirtyessä hiljaiseloon. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Independent-julkaisun mukaan kaksikko lopetti myös heidän Sussex Royal -nettisivujensa käytön. 

Parin tiedottajan mukaan Meghan ja Harry suunnittelevat uutta yleishyödyllistä organisaatiota, mutta tällä hetkellä keskittyvät yhteiseloon perheenä. 

- Sussexin herttua ja herttuatar keskittyvät muutamat seuraavat kuukaudet perheeseensä ja jatkavat mahdollisuuksien mukaan toimintaansa, turvallisesti ja yksityisesti, tukeakseen ja työskennelläkseen olemassa olevien hyväntekeväisyys sitoumuksien kanssa samalla kehittäen heidän tulevaisuuden yleishyödyllistä organisaatiotaan, edustaja sanoi Independentin uutisoimassa lausunnossa.

Lue myös: Meghan Marklella ja prinssi Harrylla on varasuunnitelma palatsissa - mahdollisuus palata monarkiaan

Lue myös: Madonna teki yllättävän tarjouksen Meghan Marklelle ja prinssi Harrylle: "Älkää karatko Kanadaan"

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat