Kuva: Getty

Mark Wahlberg puhuu avoimesti väkivaltaisesta nuoruudestaan: "Olin aina ongelmissa"

25.03.2020 13:45 - Roy Kokkonen

Tähtinäyttelijä eli nuoruutensa jengissä Bostonin kaduilla.

Hollywood-tähti Mark Wahlberg, 48, puhuu The Guardianin haastattelussa rankoista nuoruusvuosistaan ja nykyisestä suhteestaan elokuvamaailmaan. Hän kertoo, ettei ole seurapiireissä mukana.

- Olen täysin ulkona Hollywoodin pyörteistä. En käy illalliskutsuilla tai ensi-illoissa. Työnteon lisäksi käyn lähinnä kaupassa. Vaikka asun Beverly Hillsissä, en näe ketään enkä tee mitään, Wahlberg sanoo.

Omien sanojensa mukaan elokuvatähti keskittyy lähinnä perhe-elämäänsä. Hän viettää kaiken vapaa-aikansa yhdessä vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa. Seesteinen elämäntyyli on kaukana hänen nuoruusvuosistaan Bostonissa. 

Wahlberg on yhdeksänlapsisen perheen kuopus. Hänen kasvuympäristönsä oli haastava sekä kotona että sen ulkopuolella.

- Kun astuin ulos ovesta, väkivalta oli ainoa asia mikä siellä odotti. Olin aina ongelmissa. Jouduin puolustamaan itseäni jatkuvasti, sillä olin pienikokoinen, Wahlberg paljastaa.

Wahlberg teki nuoruudessaan traagisia virheitä. 16-vuotiaana hänet tuomittiin pahoinpitelystä kahdeksi vuodeksi vankeuteen, kun hän oli hyökännyt miehen kimppuun huumeiden vaikutuksen alaisena. Wahlberg tunnusti syyllisyytensä ja vietti 45 päivää vankilassa.

Vankilatuomion jälkeen hän päätti ryhtyä kaidalle polulle, mikä ei kuitenkaan ollut helppoa.

- Tein paljon pahoja virheitä, ja jouduin vastaamaan seurauksista. Otin tavoitteeksi hyvittää tekoni ja erota silloisesta jengistäni. Halusin keskittyä oman elämäni elämiseen. Se kuitenkin teki esimerkiksi juna-asemalta kotiin kävelemisestä kymmenen kertaa vaikeampaa, Wahlberg sanoo.

Wahlbergin mukaan hänen kokemuksensa Bostonin kaduilta auttoivat häntä tiettyjen roolisuoritusten kanssa. Hän kuitenkin joutui maksamaan siitä kovan hinnan menneisyydessään. 

Lue myös: Mark Wahlberg, 48, esitteli treenattua vartaloaan - katso kuva, joka sai fanit sekaisin

Lue myös: Mark Wahlbergin jättipalkasta nousi raivo - päätti lahjoittaa koko palkkansa pois

Lähde: The Guardian

Uusimmat