Kuva: AOP

Tom Hanks jakoi viattomalta vaikuttavan paahtoleipäkuvan - sitten kommenttikenttä räjähti

17.03.2020 09:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä jakoi kuvan sairaalasta saatuaan vaimonsa kanssa koronavirustartunnan. Nyt pari on päässyt pois sairaalasta.

Koronavirustartunnan saaneet Tom Hanks, 63, ja hänen vaimonsa Rita Wilson, 63, ovat päässeet pois sairaalasta. Pariskunnan tiedottaja kertoi The Hollywood Reporter -julkaisulle, että pari on nyt siirtynyt karanteeniin vuokrataloon Australiassa.

Tom Hanks tiedotti viime viikon torstaina, että pariskunta oli saanut tartunnan. Mies on sosiaalisessa mediassa kertonut myös, millaisista oireista pari kärsi.

"Tunsimme Ritan kanssa olomme hieman väsyneiksi. Meillä oli flunssaa sekä lihaskipuja. Ritalla oli myös vilunväristyksiä ja pientä lämpöä myös. Toimiaksemme oikein päätimme testauttaa itsemme koronan varalta ja testi osoittautuikin positiiviseksi”, Hanks kertoi Instagramissa.

Vielä sairaalassa ollessaan Tom Hanks jakoi Instagram-tilillään kuvan, joka ensi vilkaisulla näyttää täysin viattomalta. Kommenttikentästä kuitenkin paljastuu, että kuva on herättänyt voimakkaita tunteita. Tom Hanks on kuvannut syömiään paahtoleipiä, joiden päälle on laitettu Australiassa suosittua Vegemite-levitettä. Levite valmistetaan oluen valmistuksen yhteydessä syntyvästä hiivasta. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Kommentoijien mielestä Hanksin paahtoleipien päällä on aivan liikaa Vegemite-levitettä.

”Sinun pitää ottaa noin 60 prosenttia pois tuosta Vegemite-määrästä. Muuten suuhusi alkaa sattua”, neuvoo yksi Twitterissä.

”Tom, mitä oikein teet? Kukaan australialainen ei pistä noin paljon Vegemiteä paahtoleivän päälle”, valistaa toinen.

”Olet varsinainen Vegemite-amatööri. Tuo suhde on aivan väärä, ja australialaiset loukkaantuvat tästä. Suhde voin ja Vegemiten välillä on neljän suhde yhteen. Kokeile uudestaan tällä tavalla, tykkäät varmasti!” opastaa eräs.

Lue myös: Koronatartunnan saanut Tom Hanks päivitti tilannettaan: "Mennään päivä kerrallaan"

Lue myös: Tom Hanksin ilmeet Golden Globe -gaalassa räjäyttivät netin - reagoi vahvasti avauspuheeseen

Lähteet: Independent, Fox News

Uusimmat