Kuva: Nelonen / Lars Johnson

Uuden Temptation Island -kauden sinkku pudotti nopeasti painoaan - katso ennen ja jälkeen -kuvat

27.02.2020 09:15 - Iiro Myllymäki

Uuden Temptation Island Suomi -kauden sinkkumies laittoi elämäntapansa remonttiin ja laihtui neljässä kuukaudessa 15 kiloa.

Temptation Island Suomi -ohjelma vyöryttää taas ruutuihin aimo annoksen draamaa, kun pariskunnat lähtevät testaamaan parisuhteensa kestävyyttä houkutusten saarelle. Pariskuntien naisosapuolia ohjelmassa vikittelee 11 sinkkumiestä, joista yksi on 27-vuotias Iiro. Kainuun kasvatti kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että Tempparit-kokemus oli hänelle erittäin mieluisa.

- Oli mahtava kokemus. Löysin paljon uusia tuttuja. Se oli elämäni paras reissu. Kyllä siellä tuli tutustuttua erittäin hyvin moneenkin naiseen, Iiro kertoo.

Maanmittausinsinöörinä työskentelevä mies yllättyi kokemuksessa siitä, että uusista naistuttavuuksista tuli sekä henkisellä että fyysisellä tasolla niin läheisiä. Hän kertoo lähteneensä tutustumaan sarjan varattuihin naisiin kaveripohjalta ja sitten asiat etenivät omalla painollaan.

Iiro myöntää, että yksi houkutin sarjaan osallistumiseen oli saarella tarjottava ilmainen alkoholi. Ohjelma tunnetaan lukuisista kosteista bileistä, joiden aikana monen osallistujan estot häviävät.

- Kyllähän alkoholi oli yksi suuri syy tähän ohjelmaan hakemiseen. En olisi hakenut mihinkään formaattiin, missä pitäisi selvin päin olla, Iiro myhäilee.

Iiro sulattaa sydämet positiivisella energiallaan ja vahvalla murteellaan. (kuva: Nelonen / Lars Johnson)

Elämäntaparemontti johti laihtumiseen

Iiron Instagram-tililtä huomaa, että urheilu on lähellä miehen sydäntä.

- Nuorempana olin tosi urheilullinen, mutta teini-iän jälkeen tuli syötyä ja juopoteltua. Siinä jäi urheilut vähemmälle, mutta nyt olen taas löytänyt innostuksen urheiluun.

Hän on Instagramissa aikanaan esitellyt myös kuntokuurin myötä tullutta nopeaa laihtumista. Mies kertoo, että hän laihdutti viime vuoden keväällä neljässä kuukaudessa 15 kiloa. Kimmokkeena tälle oli kaverin kanssa lyöty veto, ja Iiron tavoitteena oli laihduttaa yhdeksän kiloa. Iiron kaveri puolestaan laihtui kymmenen kiloa, ja lopulta kaverukset päättivät, että molemmat olivat vedossa voittajia.

Voit katsoa miehen laihtumisen ennen ja jälkeen -kuvat alla olevasta Instagram-päivityksestä. Pääset siirtymään päivityksen eri kuvien välillä nuolipainikkeista. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Iiro pääsi vaikuttavaan tulokseensa perustavanlaatuisella elämäntaparemontilla.

- Rupesin liikkumaan ja katsoin, mitä söin. Vähensin myös juopottelua, Iiro kertoo.

Temptation Island -visiitin aikana miehelle kertyi tosin yhdeksän kiloa lisää elopainoa.

- Olen siitä melkein kaiken saanut jo lähtemään, Iiro sanoo.

Temptation Island Suomen uudet jaksot alkavat Nelosella keskiviikkona 18. maaliskuuta.

Lue myös: Jarkko ja Mattu lähtivät Temptation Islandille bileiden perässä: ’Muistikuvat ovat hatarat'

Lue myös: Temptation Island -pari eroaa neljän kuukauden välein - lyhimmillään ero kestänyt kolme tuntia

Uusimmat