Kuva: AOP

Malli Gigi Hadid avautui uransa alkuajoista: 'Ihmiset sanoivat, ettei minulla ole mallin vartalo'

22.02.2020 09:15 - Milena Raappana

Menestynyt huippumalli puettiin aluksi peittäviin vaatteisiin, jotta hänen lihaksikas vartalonsa ei näkyisi.

Huippumalli Gigi Hadid, 24, on dominoinut mallimaailmaa siskonsa Bella Hadidin, 23, kanssa viime vuodet. 

Teen Vogue kuitenkin uutisoi, ettei tähden uran alku ollut siloiteltu ja hän sai paljon kritiikkiä kehostaan.

Gigi kertoi i-D-julkaisulle, miten Jean Paul Gaurtier oli ensimmäinen hänet palkannut suunnittelija. Huippumalli oli juuri päässyt lukiosta, kun hän käveli keltanokkana Pariisissa pidetyssä muotinäytöksessä. 

Gigillä, joka harrasti lentopalloa ja kilpaili esteratsastuksessa, oli tuolloin lihaksikas vartalo, mikä ei ollut mallimaailman mieleen. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Se oli vartalo, jota rakastin. Tiesin, miten paljon olin nähnyt vaivaa saadakseni sellaiset lihakset, ollakseni muodokas tietyistä paikoista - tavallaan kaipaan sitä nyt. Tuolloin ihmiset olivat ankaria minulle ja yrittivät sanoa, ettei minulla ole muotilavoille sopivaa kehoa, Gigi kertoi i-D:n haastattelussa. 

Useissa eri muotialan produktioissa työskennellyt malli kertoi, että tuolloin suunnittelijat ja stylistit pukivat hänet näytöksissä peittäviin asuihin. 

- Se, että hän halusi minun loistavan, merkitsi paljon minulle aloittelevana mallina. Ja tiedän, että hän on tehnyt niin monille ihmisille, Gigi kuvaili Gaurtieria. 

Kuten Teen Vogue huomauttaa, mallimaailma on tunnettu epärealistisista kehonkuvistaan ja mollaamisesta vaatimusten ulkopuolelle jääviä kohtaan. Edelleenkin muodokkaiden henkilöiden edustus on muotimaailmassa vähemmistössä, vaikka esimerkiksi Ashley Grahamin tyyliset tähdet pyrkivät muuttamaan asiaan.

 Lue myös: Eronnut superpari bongattiin viettämässä iltaa yhdessä - paparazzit ikuistivat läheiset tunnelmat

Lue myös: Gigi Hadid närkästyi saamastaan asukritiikistä - puolustautui hanakasti Twitterissä

Lähde: Teen Vogue

Uusimmat