Kuva: AOP

Harry Styles joutui ryöstön kohteeksi? Lähteiden mukaan uhattiin veitsellä Lontoon yössä

19.02.2020 11:45 - Milena Raappana

Laulaja ei ole itse vahvistanut asiaa.

Poptähti Harry Styles, 26, joutui useiden medioiden mukaan ryöstön uhriksi ystävänpäivänä. 

Mirror-lehti uutisoi, että entinen One Direction -yhtyeen jäsen oli viettämässä iltaa Lontoon Hampsteadissa, kun mies lähestyi häntä. 

Veitsen kanssa uhkaillen mies vaati Stylesilta käteistä. Artisti toimi nopeasti, antoi miehelle rahat ja selvisi tilanteesta loukkaantumatta. 

Cosmopolitan-julkaisu kertoi Suur-Lontoon poliisin vahvistaneen, että he tutkivat kyseisellä alueella veitsen kanssa tapahtunutta ryöstöä. He eivät kuitenkaan vahvistaneet, liittyikö laulaja tapaukseen. Poliisin antama kuvaus kuitenkin muistuttaa hyvin paljon Stylesin tapausta. 

Lausunnossa kerrottiin:

"Poliisiin otettiin yhteyttä lauantaina 15. helmikuuta koskien tapausta, joka tapahtui klo 23.50 perjantaina 14. helmikuuta. Selvityksessä kerrottiin, että parikymppistä miestä lähestyi toinen mies, joka uhkaili häntä veitsellä. Uhria ei vahingoitettu, häneltä kuitenkin vietiin käteistä rahaa."

(kuva: AOP)

Salainen lähde kertoi Mirror-julkaisulle, että Styles "oli tilanteessa melko rauhallisena, antoi hyökkääjälle nopeasti käteistä, piti itsensä ja miehen tyynenä ja selvisi tilanteesta". 

Uutisoinnin mukaan tilanne kuitenkin hätkähdytti Stylesia jälkeenpäin. Tilanne tapahtui vain muutamaa tuntia ennen laulajan entisen kumppanin Love Island UK -ohjelman juontajan Caroline Flackin menehtymistä

- Ottaen huomioon, miten Caroline riisti oman henkensä seuraavana päivänä, uuden albumin tuomat paineet ja tämän iltaisen esiintymisen Brit Awardseissa, voidaan sanoa, että tämä on viimeinen asia, mitä Harry tällä hetkellä kaipaa, lähde kuvaili artistin tunnetiloja. 

Styles kuitenkin edusti Brit Awardseissa, jossa hän oli ehdolla vuoden miesartisti ja vuoden albumi -kategorioissa. Laulaja osoitti kunnioitusta Flackille asussaan olevalla mustalla nauhalla ja esitti tunteellisen Falling-kappaleen. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Harry Styles kertoo avoimesti huumekokeiluistaan: 'Puraisin kielenpääni irti"

Lue myös: Harry Stylesin kaksoisolento sai ristiriitaisen vastaanoton somessa: 'Tuo on pelottavaa'

Lähde: Mirror, Cosmopolitan

Uusimmat