Kuva: AOP

Justin Bieber ajoi viiksensä - Hailey-vaimo kommentoi innostuneena

18.02.2020 11:45 - Iiro Myllymäki

Justin Bieberin viikset herättivät paljon reaktioita puolesta ja vastaan.

Kuten monen muunkin julkkiksen kohdalla, myös laulaja Justin Bieberin, 25, ulkonäkö on tiukan syynin kohteena. Kirjoitimme aiemmin, että Bieberin väitettiin näyttävän ”kamapäiseltä”, mutta syy miehen epähuoliteltuun ulkonäköön löytyi aivan muualta.

Viimeisimpänä ihmiset ovat kiinnittäneet huomionsa Justin Bieberin viiksiin. Mies viihtyi viiksekkäänä koko alkuvuoden, ja monet fanit kehottivat somekommenteissaan suoraan miestä ajamaan viiksensä pois. Puolustajiakin viiksille toki löytyi, mutta nyt mies on hyvästellyt viiksensä ainakin hetkeksi.

Bieber jakoi Instagramin tarinoissaan videoita siitä, kun hän ajaa viiksensä pois. Tuoreessa Instagram-kuvassaan mies esittelee uutta viiksetöntä lookiaan. Mies kuvailee itseään kuvassa sanoilla ”baby face” ja kertoo, että viikset tekevät vielä paluun aikanaan. Jos miehen Instagram-päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Monet Justin Bieberin Instagram-seuraajat ovat kommentoineet viiksien poislähtöä innostuneina. Yksi kommentoijista on miehen vaimo Hailey Bieber.

”Jee”, nainen kommentoi sydänsilmäisen emojin kera.

”Luojan kiitos”, on myös kommentoitu.

”Vihdoinkin!” on eräs kirjoittanut.

Justin Bieber julkaisi viime perjantaina 14. helmikuuta uuden albuminsa Changes. Miehen edellisestä studioalbumista oli ehtinyt kulua jo yli neljä vuotta.

Lue myös: Justin Bieber teki paljastuksen hänen ja Hailey Bieberin seksielämästä: 'Se on aika hullua välillä'

Lue myös: Justin Bieber murtui haastattelussa kyyneliin: Haluaa suojella Billie Eilishiä omalta kohtaloltaan

Lähde: Huffington Post

Uusimmat