Kuva: AOP

Kim Kardashian matkii tunnettua someilmiötä - "Tämä täytyy kyllä räjäyttää"

20.01.2020 18:45 - Lauri Kujanpää

Videota on katsottu satoja tuhansia kertoja.

Seurapiiritähdet Kim Kardashian, 39, ja Khloé Kardashian, 35, tähdittävät jättisuosittua reality-sarjaa Keeping Up With The Kardashians. Sarjalla on myös oma YouTube-kanava, jossa jaetaan muun muassa ennennäkemättömiä kohtauksia.

Nyt sarjan fanien iloksi kanavalla on jaettu video, jossa Kim puristaa Khloén naamasta finnin ja leikkii tunnettua Dr. Pimple Popperia. Dr. Pimple Popper on tohtori Sandra Leen suosioon nostama somekanava, jossa Lee auttaa eri ihmisiä iho-ongelmiensa kanssa. Voit lukea lisää tästä.

- Tämä täytyy nyt kyllä räjäyttää, Kim sanoo tutkiessaan siskonsa ihoa. Lopulta kaunotar onnistuu tehtävässään ja kysyy, haluaako sisko nähdä, mitä näppylästä löytyi.

Videota on katsottu satoja tuhansia kertoja. Näet sen alta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Kim Kardashianin aviomies Kanye West, 42, hämmensi vastikään ilmoittamalla, että rakentaa perheensä suojaksi bunkkerin. Kyseisen projektin hinnaksi on arvioitu yli 13 miljoonaa euroa.

- Kanyen pitkä suunnitelma käy toteen ja hän haluaa rakentaa perheelleen turvapaikan. Hän haluaa, että Kim ja lapset pääsevät hyvään turvaan, jos tapahtuu jokin suuri katastrofi, lähde paljasti.

Lue myös: Kanye West aikoo rakentaa perheelleen bunkkerin - "Kardashianin ja lasten on päästävä turvaan"

Lue myös: Kardashianit käänsivät katseita Los Angelesissa - katso kuvat tyylikkäistä asuista

Uusimmat