Kuva: AOP

Kim Kardashianin käytös koripallo-ottelussa puhuttaa - nyt kommentoi buuausväitteitä

15.01.2020 16:15 - Iiro Myllymäki

Kim Kardashianin väitettiin buuanneen ottelussa pelanneelle Tristan Thompsonille, joka on Khloé Kardashianin ex-mies.

Kim Kardashian, 39, oli yhdessä aviomiehensä Kanye Westin, 42, kanssa katsomassa koripallo-ottelua, jossa pelasi muun muassa Khloé Kardashianin, 35, ex-mies Tristan Thompson, 28. Thompson on joutunut Kardashian-Jenner-klaanissa huonoon valoon sen jälkeen, kun hän väitetysti kaksi kertaa petti Khloé Kardashiania heidän suhteensa aikana.

Kim Kardashianin käytös koripallo-ottelussa nousi otsikoihin sen jälkeen, kun jotkut Twitterissä väittivät, että nainen olisi buuannut Tristan Thompsonille. Naisesta jaettiin Twitterissä videoita, jossa hänet nähtiin seisomassa samalla, kun Thompson oli heittämässä palloa.

Nyt Kardashian on kieltänyt väitteet Twitterissä. Naisen mukaan hän ei buuannut, vaan kannusti.

”Olin siellä kannustamassa häntä! Huusin hänelle, että ’hyvä, Tristan’. En ikinä buuaisi kenellekään. En vihaa, ainoastaan kannustan”, Kardashian kirjoittaa.

Myöhemmin Tristan Thompson vastasi tähän twiittiin kiittämällä naista tuesta.

Tristan Thompson ja Khloé Kardashian (kuva: AOP)

Khloé Kardashianilla ja Tristan Thompsonilla on yhteinen lapsi True. Khloé Kardashianin lähipiiristä on kerrottu, että ex-pari on edelleen hyvissä väleissä keskenään, mutta nainen ei halua Thompsonia takaisin.

- Khloé haluaa keskittyä True-lapsensa kasvattamiseen ja hän yrittää olla niin hyvä äiti kuin ikinä vain pystyy. Tristan on isänä tietenkin heidän elämässään vahvasti mukana, mutta Khloé on siirtynyt eteenpäin siitä suhteesta, naisen lähipiiristä kerrotaan Hollywood Life -lehdelle.

Tuore koripallo-ottelutapaus Kim Kardashianin ja Tristan Thompsonin välillä antaa olettaa, että Kardashianeilla ei ole pahaa verta Thompsonin kanssa. Tristan Thompsonin ja Khloé Kardashianin parisuhteen viimeinen niitti oli, kun Thompson suuteli Kylie Jennerin ystävän Jordyn Woodsin kanssa. Pariskunta erosi viime vuoden alussa.

Lue myös: Khloé Kardashian ei halua pettäjämiestään takaisin - "Hän on siirtynyt eteenpäin"

Lue myös: Kim Kardashianin bikinivartalo hakee vertaistaan - julkaisi somessa kuvan, joka kerää ihastelua

Lähde: Metro.co.uk

Uusimmat