Kuva: AOP

Kiusallinen tilanne paljasti Selena Gomezin uuden linjauksen - ei tee enää seksuaalisia videoita

15.01.2020 13:45 - Milena Raappana

Selena Gomez joutui tuoreen albuminsa julkistustapahtumassa tukalaan tilanteeseen ja teki selväksi oman mielipiteensä tapauksesta.

Laulaja-lauluntekijä Selena Gomez, 27, julkaisi viiden vuoden tauon jälkeen uuden albuminsa Rare

Uuden musiikin myötä Gomez on myös päättänyt, ettei hän tee enää "yliseksuaalisia" musiikkivideoita. Syyksi hän nimeää kuusivuotiaan pikkusiskonsa Gracen

Us Weekly -julkaisun mukaan laulaja joutui hieman kiusalliseen tilanteeseen iHeartRadion 9. tammikuuta järjestämässä albumin lanseeraustilaisuudessa, kun tapahtumajärjestäjät näyttivät vuonna 2015 julkaistulta Revival-albumilta Hands to myself -kappaleen musiikkivideon. 

Videolla Gomez keikistelee alusvaatteisillaan ja muhinoi vähäpukeisen miehen kanssa. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

- En tiennyt, että meinaatte näyttää tämän videon. Pikkusiskoni on täällä. Sanoin siskolleni, etten enää tee tuollaisia videoita. Se ei ole mielestäni tarpeellista, Gomez kommentoi tilannetta. 

Refinery29-julkaisu uutisoi Gomezin kuvailevan aikuistumista ja kehitystä näkyvän kahden albumin välillä. 

- Se on kuin mitä olit 20-vuotiaasta 25-vuotiaaksi - siinä välissä tapahtuu paljon. Ei se välttämättä ole parempi, mutta teoksena se on parempi. Ja siitä näkyy, että olen kehittynyt, joten se on hyvä, Gomez sanoi. 

Rare-albumi kertoo Gomezin ja hänen entisen kumppaninsa Justin Bieberin, 25, eroa, mielenterveysongelmia, munuaisen elinsiirtoa ja uutta vaihetta laulajan elämässä Bieberin jälkeen. 

Moni fani spekuloikin, kertooko Gomezin ensimmäiset albumin singlet Lose you to love me ja Look at her now Bieberin ja hänen suhteesta ja kipeästä erosta

Lue myös: Selena Gomez kiroili tv:ssä - joutui ällöttävän haasteen eteen

Lue myös: Selena Gomez pettyi faniensa kommentteihin Hailey Bieber -draamassa: "Tätä on kamalaa lukea"

Lähteet: Refinery29, Us Weekly

Uusimmat