Kuva: AOP

Laulaja Sia käy kuumana dj-tähti Diploon - avautui lähettämästään seksiviestistä

14.01.2020 17:45 - Iiro Myllymäki

Sia kertoi, että Diplo on yksi harvoista ihmisistä, joihin hän tuntee seksuaalista vetoa.

Kasvojensa peittelemisestä tunnettu laulaja Sia, 44, on avautunut kuumista tunteistaan dj-tuottaja Diploa, 41, kohtaan. Kaksikolla on tiivis ammatillinen suhde, sillä he molemmat kuuluvat LSD-yhtyeeseen, johon heidän lisäkseen kuuluu myös laulaja LabrinthMetro-lehti kertoo, että Sia on puhunut tunteistaan Diploa kohtaan GQ-lehden haastattelussa.

Haastattelussa Sia kertoo, että on yrittänyt kaikin keinoin pitää suhteensa Diploon puhtaan ammatillisena.

- Suuri osa meidän suhteestamme on sitä, että yritämme välttää seksin harrastamista, jotta emme pilaisi työsuhdettamme. Diplo on todella kuuma, Sia sanoo.

Diplo (kuva: AOP)

Nainen paljasti haastattelussa sivulauseessa myös adoptoineensa pojan. Nainen ei avautunut haastattelussa enempää asiasta. Tämäkin asia tuli ilmi Sian puhuessa Diplosta.

- Tänä vuonna lähetin hänelle tekstiviestin ja sanoin hänelle, että ”olet tyyliin yksi viidestä ihmisestä, joita kohtaan tunnen seksuaalista vetovoimaa, ja nyt kun olen päättänyt olla sinkku lopun elämääni ja olen juuri adoptoinut pojan, minulla ei ole aikaa parisuhteelle. Jos olet kiinnostunut seksistä ilman sitoumuksia, laita viestiä”, Sia kertoo.

Sia on aiemminkin puhunut halustaan adoptoida. Hän oli nähnyt HBO:n dokumentin Foster, jossa seurattiin muun muassa 16-vuotiasta räppäriksi haluavaa Dasania, jota oli palloteltu eri kasvattivanhemmilla. Tuolloin Sia twiittasi halukkuudestaan adoptoida kyseinen poika. Sialla ei ole biologisia lapsia.

Lue myös: Peruukeistaan tunnettu poptähti Sia paljasti naamansa - mikä kaunotar!

Lue myös: Laulaja Siasta leviää kyseenalainen kuva - syynä draama, joka on jakanut supertähdet kahteen leiriin

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat