Kuva: AOP

Khloé Kardashian ei halua pettäjämiestään takaisin - "Hän on siirtynyt eteenpäin"

13.01.2020 14:45 - Lauri Kujanpää

Kardashian haluaa keskittyä olemaan hyvä äiti.

Seurapiirikaunotar Khloé Kardashianin, 35, sydän murtui viime vuoden alussa, kun hänen silloinen miehensä Tristan Thompson, 28, muhinoi Jordyn Woods -nimisen naisen kanssa. Pettämiskohu johti lopulta avioparin eroon.

Thompson on yrittänyt voittaa Kardashiania takaisin itselleen, mutta kaunottaren ystävä on kertonut Hollywood Life -lehdelle, että Kardashian ei aio ottaa ex-miestään takaisin.

- Tristan ja Khloé ovat kyllä hyvissä väleissä, mutta Khloé ei pysty enää luottamaan eksäänsä. Khloé on saanut sydämensä kuntoon ja on pian valmis jopa deittailemaan

- Khloé haluaa keskittyä kuitenkin ensin True-lapsensa kasvattamiseen ja hän yrittää olla niin hyvä äiti kuin ikinä vain pystyy. Tristan on isänä tietenkin heidän elämässään vahvasti mukana, mutta Khloé on siirtynyt eteenpäin siitä suhteesta.

Jordyn Woods teki pettämiskohun takia jopa valheenpaljastustestin ja kertoi siinä, että ei ole harrastanut seksiä Thompsonin kanssa. Somessa arvuuteltiin myös vastikään, että viittasiko Kardashianin kryptinen viesti juuri Woodsin testiin. Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Khloé Kardashian julkaisi kryptisen viestin - viittaako hän kohukaunottareen?

Lue myös: Jordyn Woods teki valheenpaljastustestin - harrastiko kaunotar seksiä Tristan Thompsonin kanssa?

Lue myös: Khloé Kardashian viihtyy sinkkuna - "Hänen sydämensä on kuitenkin avoin"

Lähde: Hollywood Life

Uusimmat