Kuva: AOP

Khloé Kardashian jättää helpottuneena vuoden 2019 taakseen: 'Seisot yhä jaloillasi ja kukoistat'

02.01.2020 10:15 - Emmi Moilanen

Kardashian julkaisi Instagramissa videon, jonka tiimoilta kertaa myös kulunutta vuotta 2019.

Taannoin muun muassa pettämiskohun ja ihmissuhdedraaman keskelle joutunut seurapiirikaunotar Khloé Kardashian, 35, iloitsee Instagramissa vuoden vaihtumisesta. Kardashian julkaisi videokollaasin, jossa kertaa kulunutta vuotta ja otoksissa näkyykin niin naisen esikoinen, 1-vuotias True Thompson, kuin Kardashianin sisarusklaanikin.

”2019, olen iloinen sanoessani hyvästit. Sanotaan, että ei pitäisi katsoa taakseen mutta suosittelen tekemään niin. Ole rohkea, katso menneitä ja kertaa kulunutta vuotta; tai viimeistä vuosikymmentä! On okei muistuttaa itseään asioista, joita olet käynyt läpi ja siitä, mistä olet selviytynyt,” Kardashian aloittaa herkän kirjoituksensa videon kuvatekstissä.

Hän muistuttaa myös, että vaikka emme itse voi aina vaikuttaa tapahtumien kulkuun, voimme vaikuttaa siihen, kuinka reagoimme asioihin.

”Pitää muistaa, että kaikki nuo asiat ovat voimattomia, kunnes annamme niille voiman. Joten anna tuon voiman olla empatia, ymmärrys, ystävällisyys, armo, rakkaus ja kunnioitus.”

”Usko, että asiat muuttuvat paremmiksi niin kauan kuin uskomme itseemme,” Kardashian jatkaa ja lisää, että pyrkii joka päivä olemaan parempi ihminen.

Naisen mukaan jokaisen pitäisi muistaa se, kuinka ihmeellistä elämä voi olla.

”Kuinka sinä yhä seisot jaloillasi, kukoistat ja hymyilet. Joskus itseään pitää muistuttaa siitä, että asiat, joita otamme mukaamme ovat niin paljon parempia kuin ne, jotka olemme jättäneet taaksemme."

Kardashian toteaa julkaisunsa yhteydessä myös, ettei voi muuta kuin hymyillä kokoamalleen videolle.

”True, olet koko sydämeni! Onnellisuuden paikkani! Minun aina ja ikuisesti, rakastan sinua! 2020, toivotan sinut tervetulleeksi koko sydämestäni,” hän päättää kirjoituksensa.

Voit katsoa Kardashianin julkaisemat videot alta.

Lue myös: Khloé Kardashian on fanien mielestä lähes tunnistamaton - poisti kuvan kommentointimahdollisuuden

Lue myös: Khloé Kardashian suosii rentoa farkkutyyliä - 3 asua, jonka peruspilarit löytyvät jo vaatekaapistasi

Lue myös: Khloé Kardashianin sähäkkä treenivideo kerää kiitosta faneilta: "Olet niin täydellinen"

Uusimmat