Kuva: AOP

Suositun stalkkerisarjan kolmas tuontatokausi on jo suunnitteilla: 'Meillä on niin mehukas idea'

31.12.2019 13:15 - Milena Raappana

Kolmatta tuontatokautta ei kuitenkaan olla vielä varmistettu Netflixiltä.

Mahtavaa suosiota nauttiva stalkkerisarja You:n toinen tuotantokausi julkaistiin alle viikko sitten 26. joulukuuta. Fanaattisimmat sarjan seuraajat ovat kahmineet tuoreet jaksot ja vaativat lisätietoa sarjan jatkosta. 

Heidän onnekseen sarjan kolmannesta tuotantokaudesta on jo viitteitä, vaikka sitä ei olla vielä varmistettu Netflixiltä. Sarjan päähahmoa pakkomielteistä murhaaja Joe Goldbergiä esittävä Penn Badgley, 33, lipsautti Entertainment Tonight -julkaisun haastattelussa sarjan ja hahmojen tulevaisuudesta. 

Badgley kuvaili hahmonsa uutta rakasta Lovea, jota esittää Victoria Pedretti, 24, ja millainen kehityskaari hahmolla on. 

- Hän ei tule olemaan samanlainen persoona. Hän ei tule olemaan samanlainen saalistaja. Hän ei tule olemaan... tiedäthän, uskallanko sanoa, kolmannessa tuotantokaudessa - voi luoja! Badgley selitti. 

Myös You:n yksi johtavista tuottajista Sera Gamble on toiveikas sarjan tulevaisuuden suhteen. Gamble kertoi brittien Cosmopolitanille, että heillä on jo ideoita takataskussa. 

- Sanon, että meillä on idea kolmannelle tuotantokaudelle, joka on NIIN mehukas, että ihmiset puhuvat siitä käsikirjoittajien huoneessa joka päivä. Joten sormeni on ristitty... Sanon vain, että toivon meidän saavan mahdollisuuden jatkaa shown tekemistä, Gamble kertoi haastattelussa. 

You:n ensimmäinen tuotantokausi perustui kirjailija Caroline Kepnesin samannimiseen romaaniin. Myös toinen kausi noudatti kirjailijan käsialaa, mutta kirja kantoi nimeä Hidden Bodies.

Vaikka Joe Goldbergin tarina ei ole vielä saanut jatkoa kirjojen muodossa, Harper's Bazaar uutisoi Kepnesin päivittäneen Twitter-tilinsä esittelytekstiin kirjoittavansa hahmolle lisää jatkoa. 

"Kyllä, kirjoitan kolmannen Joe-kirjan. Ja neljännen. En ole vielä valmis tämän kanssa", Kepnes kirjoitti tililleen. 

Kirjailija kertoi iNews-julkaisun haastattelussa tämän vuoden syyskuussa kolmannen kirjan sijoittuvan pienelle saarelle. 

- Hän muuttaa sinne rakkauden takia paremman asian takia. Mutta sitten hän tajuaa, ettei siellä tapahdu murhia, koska kaikki ovat niin riippuvaisia toisistaan. Se oli jännittävä haaste miettiä, miten tappaa ihmisiä paikassa, jossa on niin paljon läheisyyttä yhteisössä, Kepnes kertoi. 

Lue myös: Kuumottava yksityiskohta, joka sinultakin saattoi jäädä huomaamatta uudella You-kaudella

Lue myös: Kohutun You-sarjan komistus sai fanit ihastumaan hahmoon - vastaa nyt kommentteihin

Lähteet: Entertainment Tonight, Glamour, Harper's Bazaar, iNews, Deadline, Cosmopolitan UK

Uusimmat