Kuva: AOP

Kim Kardashian ja Kanye West hankkivat tyttärelleen överin joululahjan, some: 'Tuo kuuluu museoon'

30.12.2019 21:45 - Milena Raappana

Kaksikon joululahja kuusivuotiaalle North-tyttärelleen kustansi peräti 58 500 euroa.

Kardashian-Jenner-klaanille joulu on prameiden juhlien ja hulppeiden lahjojen aikaa.

Perhe järjestää vuosittain upeat joulujuhlat, jonne kutsutaan eturivin julkisuuden henkilöitä ja huippuartisteja esiintymään. Heillä on myös tapana ottaa yhteinen joulukorttikuva, joka jäi kuitenkin tänä vuonna ottamatta, sillä Kim Kardashian ei kestänyt järjestelyistä syntyvää draamaa ja stressiä. 

Lahjoissa ei myöskään säästellä, vaan perheen pienimpiä hemmotellaan avokätisesti. Uutisoimme aikaisemmin Kylie Jennerin tyttärelleen Stormille antamasta lahjasta, joka ei kuitenkaan saanut somekansan hyväksyntää. Kylie oli päivittänyt Instagram Storiesiinsa videon jättiläismäisestä timanttisormuksesta, joka komeili yksivuotiaan sormessa. 

Myös Kim Kardashian ja räppäri Kanye West halusivat antaa jotain todella erityislaatuista vanhimmalle lapselleen kuusivuotiaalle North Westille. Vulture-julkaisu uutisoi kaksikon ostaneen Northille edesmenneen poplegenda Michael Jacksonin samettitakin, jota Thriller-tähti piti yllään Elizabeth Taylorin 65-vuotissyntymäpäivillä. 

- North on todella iso Michael Jacksonin fani ja tiesimme, että hän rakastaisi tätä. Voitimme sen huutokaupasta Northielle joululahjaksi, Kim sanoi Instagram Storiesissaan. 

E! News -julkaisu kertoi, että takkia on muunneltu Northille sopivaksi ja sitä on mahdollisuus pidentää tytön kasvaessa. Julien's Actions -huutokauppa arvaili takille tulevan hintaa 10 000 dollarista (noin 8929 euroa) 20 000 dollariin (noin 17 500 euroa) uutisoi Page Six -julkaisu. Kim ja Kanye kuitenkin pulittivat uniikista vaatekappaleesta yli 65 600 dollaria eli noin 58 500 euroa. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pop Crave -julkaisu päivitti Kimin Instagram Storiesit Twitter-tililleen. Heidän julkaisustaan käy ilmi, että Kim osti Northille myös Michael Jacksonin "Smooth Criminal" -hatun. Moni Twitter-käyttäjä on surkutellut kuusivuotiaan Kardashianin-klaanin jäsenen kohtaloa ja ollut pahoillaan "popin kuninkaan" puolesta. 

Heidän mielestään North tuskin nauttii vanhempiensa valitsemista lahjoista ja olisi mieluummin halunnut leluja. Osa on myös kommentoinut tällaisten arvokkaiden esineiden kuuluvan museoon. 

"North-parka. Hän luultavasti olisi halunnut vain barbien", kirjoitti eräs käyttäjä. 

"Tietääkö hän edes, kuka Michael Jackson on?" kysyi toinen. 

"Michael Jackson olen niin pahoillani", kirjoitti kolmas. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suvussa on siis todella panostettu joululahjoihin, mutta he myös muistavat toisiaan muinakin ajankohtina merkityksellisillä lahjoilla. Esimerkiksi Kim Kardashian antoi äidilleen Kris Jennerille ikimuistoisen lahjan, jossa he söivät lounasta vanhassa kotitalossaan ja ajoivat vuokra-autoilla, jollaiset heidän perheellään aikanaan oli. 

Lue myös: Kanye West antoi huiman lahjan Kim Kardashianille - kaunotar hehkuttaa asiaa somessa

Lue myös: Kim Kardashianin lahjapaketit kummastuttavat somessa: 'Ihan kuin hänen nimensä olisi Neitsyt Maria'

Lähde: Vulture, Page Six, E! News

Uusimmat