Kuva: AOP

Selena Gomez paljasti nolon hetkensä radiohaastattelussa - ei ehtinyt vessaan ajoissa

20.12.2019 13:15 - Milena Raappana

Selena Gomez oli matkalla Ed Sheeranin keikalle, kun hän kohtasi kiusallisen tilanteen.

Laulaja-näyttelijä Selena Gomez, 27, vieraili Iso-Britannian KISS FM -radiokanavalla. Haastattelunsa aikana häntä pyydettiin osallistumaan leikkimieliseen peliin, jossa hänen täytyy kertoa kolme tarinaa: yksi totuudenmukainen ja kaksi valheellista. 

Gomez kertoi tarinoita serkkunsa häistä, joissa hänen kummipoikansa tuhosi kakun ja taisteluharjoituksista maasaisotureiden kanssa. Totuudenmukainen tarina kuitenkin liittyi poptähti Ed Sheeranin konserttiin. Gomez oli matkalla keikalle, kun häneltä lirahti pissat housuun. 

- Minä ja ystäväni rakastamme käydä keikoilla kotipaikkakunnallamme. Ed Sheeranilla oli konsertii Hollywood Bowlissa, ja siellä oli niin paljon ruuhkaa ja minulla oli todella epämukava olo tuolla alhaalla, Gomez selitti radio-ohjelmassa. 

- Joten sanotaan, että se oli ensimmäinen kerta, kun olen hieman tahrannut housujani, Gomez sanoi. 

Tilanne oli tietenkin entistäkin epämukavampi, mutta Gomez sanoi, ettei halunnut jättää keikkaa välistä. Hän kietaisi pitkähihaisen lantionsa ympärille peittääkseen tahrat ja selviytyäkseen konsertista. 

Ohjelman radiojuontajat naureskelivat tarinalle, mutta veikkasivat todeksi kuitenkin kummipojan kakkuhyökkäystä häissä. Juontajat olivat entistäkin innostuneempia, kun kuulivat pissatarinan olevan totta. 

- Tiedoksenne, en ole koskaan kertonut tätä tarinaa kenellekään. En malta odottaa, millaisia otsikoita tästä saadaan, Gomez nauroi. 

Voit katsoa haastattelun alta olevasta videosta. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Selena Gomez viettää onnellista sinkkuelämää - paljasti unelmamiehensä ominaisuudet

Lue myös: Selena Gomez kehui Bella Hadidin kuvaa Instagramissa - huippumalli poisti koko julkaisun

Lähde: Cosmopolitan

Uusimmat