Kuva: AOP

Justin Bieberin manageri joutui Taylor Swiftin tylyttämäksi: 'Teillä on jotain, mitä hän tarvitsee'

14.12.2019 16:15 - Sallamaari Niittymäki

Laulajatar puhui suoraan myös naisartistiuden haasteista alalla.

Poptähti Taylor Swift, 30, palkittiin torstai-iltana vuosikymmenen parhaana naisartistina Billboardin toimesta. Laulaja piti pitkän ja kantaaottavan kiitospuheen ja puhui suunsa puhtaaksi myös viime aikaisista ikävistä kokemuksistaan musiikkialalla.

Kerroimme aiemmin, miten musiikkimanageri Scooter Braunin, 38, ja Taylor Swiftin välillä on ollut vääntöä. Swiftin miltei koko musiikkituotanto siirtyi hiljattain Braunin omistukseen, isojen levy-yhtiö-kauppojen toimesta.

- Tämä kaikki tapahtui ilman hyväksyntääni ja suostumustani. Ilman, että minua kuunneltiin, Swift sanoi.

Swift kertoi kaiken tapahtuneen ilman, että hänelle annettiin mahdollisuus ostaa itse omaa musiikkiaan. Sen sijaan, se myytiin suoraan ihmiselle, jonka kanssa hänellä tiedettiin olevan vaikeat välit.

- Tähän päiväänkään mennessä, kukaan näistä uusista omistajista ei ole kertaakaan ollut yhteydessä minuun tai tiimiini suoraan, osoittaakseen asianmukaista kiinnostusta heidän investointiaan kohtaan. Eivätkä myöskään kysyäkseen minulta, että mitä minä ajattelen musiikkini, taiteeni ja tekstieni uudesta omistajasta.

Swift sanoi olevansa varma siitä, että Braun tiesi, mikä hänen mielipiteensä asiasta olisi.

- Haluan vain sanoa, että määritelmä toksiselle ja etuoikeutetulle miehelle tällä alalla on se, että ihmiset sanovat ’mutta hän on ollut aina mukava minulle’. Samaan aikaan, kun minä nostan esille todellisia huolenaiheita koskien artisteja ja heidän oikeuksistaan omaan musiikkiinsa. Tietysti hän on mukava ihmisille tässä huoneessa, teillä on jotain mitä hän tarvitsee.

Sen jälkeen, kun Braunin - eli levy-yhtiö Big Machine Recordsin - omistuksessa oli Swiftin musiikki, hän yritti muun muassa kieltää tätä esittämästä vanhoja laulujaan American Music Awards -gaalassa. Lisäksi Swift on kertonut olleensa ongelmissa uuden omistajan kanssa myös Netflix-dokumenttia tehdessään. Myös sen sisältämää Swiftin musiikkia on yritetty rajoittaa.

- Kuitenkin ihmeellisintä oli huomata, että ne ketkä seisoivat takanani tässä asiassa olivat alamme naiset. He tukivat minua omilla äänillään, kun minulla oli vaikeaa.

Laulajattarelle osoittivat tukensa ainakin Lily Allen, Selena Gomez, Gigi Hadid, Sara Bareilles, Tinashe ja Halsey.

- En tule koskaan unohtamaan sitä. En koskaan, Swift lisäsi.

Voit katsoa Swiftin koko puheen Billboardin omilta sivuilta. 

 Lue myös: Taylor Swift julkaisi yllätysdueton, fanit raivostuivat - "Kukaan ei pyytänyt tätä"

Lue myös: Taylor Swiftin tuore jouluinen musavideo saa fanit itkemään

Lue myös: 'Heidän mielestään etenin reittä pitkin' - supertähti koki, että häntä vähäteltiin nuorempana

Lähde: People

Uusimmat