Kuva: Getty

Caitlyn Jenner vertasi Kardashian-klaania kuninkaallisiin - some raivostui

03.12.2019 18:15 - Lauri Kujanpää

Jenner on Kendall ja Kylie Jennerin isä.

Caitlyn Jenner, 70, kertoi vastikään tuoreessa haastattelussa, että Kardashianin perhe on kuin viihdemaailman kuninkaalliset ja tämä ei ollut kaikkien mieleen.

I’m a Celebrity…Get Me Out of Here! -sarjaa tällä hetkellä tähdittävä Jenner pohti ensin, että katsookohan Iso-Britannian kuniinkaalliset kyseistä ohjelmaa.

- Mitä luulette, katsooko esimerkiksi kuningatar tätä ohjelmaa? Se on nimittäin iso juttu Iso-Britanniassa, Jenner sanoi ja jatkoi:

- Jotenkin ajattelen, että olen osana viihdemaailman kuninkaallisperhettä. Kuninkaallisperhe kohtaisi siis toisen kuninkaallisperheen, jos hän katsoisi.

Kyseinen kommentti oli saanut rajun vastaanoton muun muassa Twitterissä. Useat ihmiset tulistuivat siitä, että Jenner vertasi perhettään kuninkaallisiin.

"Vai että kuninkaallisperhe? Nyt on vähän liian kovat puheet Jennerilla", kirjoitti eräs.

"He elävät narsisimin maailmassa, jossa ei ole moraalia. Miten ihmeessä Kardashianit ja Jennerit ovat kuninkaallisia?" kommentoi toinen.

"Kuinka ihmeessä tuollaista voi möläyttää?" ihmetteli kolmas.

Vuonna 1991 Caitlyn Jenner meni naimisiin Kris Jennerin kanssa. Ex-parilla on kaksi tytärtä, Kendall ja Kylie Jenner.

Tunnettuun perheeseen kuuluvat lisäksi neljä lasta Kris Jennerin edellisestä avioliitosta: Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian ja Rob Kardashian.

Lue myös: Kardashianit suojelevat salaisuuksiaan - hiljensivät Caitlyn Jennerin hillittömällä uhkasakolla

Lue myös: Caitlyn Jenner, 68, suunnittelee häitä 21-vuotiaan rakkaansa kanssa

Lähde: Hollywood Life

Uusimmat