Kuva: AOP

Miley Cyruksen uusi hiustyyli kohautti faneja - kampaaja joutui somevihan kohteeksi: "Painajainen"

27.11.2019 14:45 - Milena Raappana

Sen sijaan, että Miley Cyrus olisi saanut ilkeämielisiä kommentteja, niitä laitettiin hänen kampaajalleen.

Laulaja Miley Cyrusilla, 27, on persoonallinen tyyli eikä hän pelkää ottaa riskejä ulkonäkönsä suhteen. Nyt tähti on leikkauttanut hiuksensa uuteen uskoon, mistä fanit ovat tuohtuneet. 

Cyrus laittoi Instagram Storiesiinsa kuvan uudesta kuontalostaan, joka muuttui otsatukasta ja pitkistä kutreista modernisoituun mullettiin. Hiukset leikkasi tähden kampaaja Sally Hershberger, joka sai myös fanien vihat niskaansa Instagram-tilillään. 

Hershbergerin julkaiseman kuvan kommenteissa osa tykästyi laulajan uuteen ilmeeseen, mutta osa haukkui kampaajan surkeaksi. 

"Tämä on huonoin hiustenleikkuu, jonka olen nähnyt ja sinä kutsut itseäsi hiusstylistiksi. Tämä tulee olemaan ympärinsää TMZ:taa ja uutisia plus paikalliset, jotka eivät tykkää Mileysta ajattelevat, että hänellä on taas hermoromahdus. Miksi emme voi koskaan voittaa. Menen nyt itkemään, heippa! Siinä kaikki."

"Pilasit elämäni tällä hiusten leikkuulla. Tulen itkemään koko päivän."

"Painajainen."

View this post on Instagram

PUNK VIBE🤘🏻✂️🖤

A post shared by Sally Hershberger (@sallyhershberger) on

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cyruksen fanitili päivitti myös useamman kuvan tähden uusista hiuksista. Heidän kuvastaan selviää, ettei Hershberger jäänyt sanattomaksi tilanteessa, vaan puolustuksekseen kertoi, että kuvan asettelu ja hiusten muotoilu vaikuttavat myös lopputulokseen. 

"Ensinnäkin, jos tietäisit mitään hiuksista, hänen asentonsa vaikuttaa siihen, miksi se näyttää tuolta. Se on 100 % tasainen ja hän suoristutti sen, joten sen takia se on rajumpi, josta itseasiassa pidän. Rauhoitu ja tiedä, että se on moderni mulletti, joka on todella siisti, mutta se on ehkä jotain, mihin et ole perehtynyt. Anteeksi, mutta en ole pahoillani."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hiustensa lisäksi fanit ovat esittäneet ärtymyksensä Cyruksen uudesta miesystävästä laulaja Cody Simpsonista, 22. Monen mielestä pari on teennäinen eikä heidän välillään ole aitoa rakkautta. Pari on seurustellut tämän vuoden lokakuusta lähtien.

 Lue myös: Miley Cyrusin poikaystävä otti kantaa erohuhuihin

Lue myös: Miley Cyrusin roisi video herätti keskustelua: "Mitä te oikein teette?"

Lähde: Cosmopolitan

Uusimmat