Kuva: AOP

Camila Cabello varasti kuninkaallisilta - prinssi Williamilta ja Kate Middletonilta hauska vastaus

27.11.2019 10:45 - Milena Raappana

Laulajan näpistys tuli ilmi BBC Radio 1 -kanavan haastattelussa.

Laulaja-lauluntekijä Camila Cabello, 22, vieraili BBC Radio 1 -radiokanavan juontajan Greg Jamesin Breakfast-ohjelmassa. Jutustelun lomassa James paljasti salaisuuden hulvattoman salaisuuden. Kaksikko osallistui Radio 1 -kanavan Teen Heroes -ohjelman päätösjuhlaan Kensingtonin palatsissa ja juhli yhdessä kuninkaallisten Kate Middletonin ja prinssi Williamin kanssa. Myös Cabellon äiti osallistui tilaisuuteen. 

Huvittelun lomassa James haastoi Cabellon varastamaan palatsista kynän. Havanna-hitin tekijä otti viattoman, mutta kujeilevan haasteen vastaan. Radiojuontaja ei kuitenkaan päästänyt laulajaa helpolla. 

- Sitten sinä paljastit minut yhdelle palatsin työntekijälle ja sanoit "Hän varasti kynän!" Ja minä olin vain OMG. Pistin kynän äitini laukkuun ja äitini sanoi "Ei meidän täytyy antaa se takaisin. Meidän täytyy antaa kynä takaisin!" Cabello kuvailee tilannetta. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cabello ei kuitenkaan ollut valmis luovuttamaan haasteen suhteen ja sanoi äidilleen, että kynä pidetään. Lopuksi laulaja pyysi anteeksi kuninkaallisilta. 

- Olen pahoillani. Minulla on se edelleen. Olen pahoillani William ja olen pahoillani Kate. 

Video haastattelusta päivitettiin BBC Radio 1 -kanavan Twitter-tilille, jossa reimastuneiden kommenttien seasta nousi esiin Katen ja Williamin hulvaton ja yksinkertainen vastaus Cabellon tekemisiin. Kuninkaallinen pari kommentoi videon alle kaksisilmäisen emojin. Voisiko osuvampaa ja humoristisen tyhjentävämpää vastausta tilanteeseen löytyä.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Laulajatar sekosi totaalisesti tavatessaan Game of Thrones -tähdet - videosta tuli nettihitti

Lue myös: Laulajakaunotar vastasi uimapukukuviensa arvostelijoille: "Kehoni ei ole tehty kivestä"

Lähde: Harper's Bazaar

Uusimmat