Kuva: AOP

Demi Rose esitteli bikineitä muotinäytöksessä - joutui pilkan kohteeksi: "Näen tästä painajaisia"

15.11.2019 23:15 - Milena Raappana

Seurapiirijulkkis Demi Rosen esiintyminen muotinäytöksessä joutui Twitter-pilkan kohteeksi. Tähti ei kuitenkaan jäänyt tilanteessa sanattomaksi.

Paljastavista kuvistaan tunnettu seurapiirijulkkis Demi Rose, 24, on joutunut pilkan kohteeksi sosiaalisessa mediassa liittyen hänen esiintymiseensä Oh Polly -uimapukumerkin muotinäytöksessä.

Video Demin kävelystä lavalla levisi viraaliksi ja sai Twitter-kansan nauramaan ivallista naurua. Osa sanoi näkevänsän tähden esiintymisestä painajaisia ja ihmettelemään, miksi hänet on ylipäätään valittu osaksi näytöstä. 

"Miten Demi Rose käveli muotinäytöksessä."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Miksi tämä myosiini proteiini kävelee paremmin kuin Demi Rose ja Kendall Jenner yhteensä."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Demi ei kuitenkaan ole jäänyt sanattomaksi tilanteessa ja on puolustuksekseen avannut kyseistä tilannetta. Hän myönsi, ettei ole paras malli näytöksiin ja oli todella hermostunut. Hänen yläosansa oli ennen näytöstä kadokissa ja kengät olivat liian isot. Sen lisäksi hän oli kuukautta ennen menettänyt äitinsä, joten henkiset paineet olivat myös kovat. 

"Halusin työntää itseni ulos mukavuusalueeltani, tehdä vanhempani ja itseni ylpeiksi ja se vaatii paljon rohkeutta, joten olen ylpeä itsestäni, koska monet eivät olisi tehneet tätä. Mutta nyt se on tehty. Voin nauraa myös, mutta olen täällä ja se kaikki on Gucccci!"

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twitterissä Demi myös kertoi, että kokemus oli ollut hauska. Hän sanoi olevansa kiitollinen hänen tukijoilleen ja kaikista mahdollisuuksista, joita hänelle tarjotaan. Tähden tukijat ovat kannustaneet tätä nostamaan leuan pystyyn ja ihailevansa hänen rohkeutta. 

Muotinäytöksen ja Demin esiintymisen voit katsoa alta. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Uhkea Demi Rose, 24, jälleen rinnat paljaana - stringipeppu kerää ylistystä

Lue myös: Demi Rose, 24, poseeraa rinnat paljaana - fanit sekosivat seksikkäästä kuvasta

Lue myös: Seurapiirikaunotar Demi Rose on seksikäs näky stringibikineissä - katso kuuma kuva!

Lähde: The Sun

Uusimmat