Kuva: AOP

Halle Berryltä rajuja väitteitä ex-miesystävästä - insestinen suhde pilasi parin seksielämän

14.11.2019 10:45 - Iiro Myllymäki

Halle Berryn mukaan pariskunta harrasti seksiä vain alle kolme kertaa vuodessa.

Näyttelijä Halle Berry, 53, on esittänyt rajuja väitteitä entisestä poikaystävästään Gabriel Aubrysta, 43. Väitteet löytyvät vuoden 2011 oikeusdokumenteista ex-parin huoltajuuskiistan ajalta. Nyt Radar Online -sivusto on saanut haltuunsa dokumentit ja julkistanut väitteitä, joita Berry on esittänyt Aubrysta. Pari alkoi seurustella vuonna 2005, ja he saivat yhteisen lapsen Nahlan vuonna 2008. Pari erosi viiden vuoden seurustelun jälkeen.

Nyt julki tulleissa väitteissä Aubrya syytetään muun muassa insestisestä suhteesta perheenjäseneensä. Berryn väitteiden mukaan tämä seksisuhde jatkui vuosien ajan, ja Aubryn kyseinen perheenjäsen lopulta päätti suhteen. Halle Berryn väitteiden mukaan insestisen suhteen aiheuttamat tunteet lopulta pilasivat pariskunnan seksielämän.

- Puoli vuotta seurusteltuamme seksielämämme väheni, ja vuoden jälkeen harrastimme seksiä harvemmin kuin kolme kertaa vuodessa, Berry sanoi oikeusasiakirjojen mukaan.

Naisen mukaan Aubry toistuvasti kritisoi hänen kroppaansa ja puhui hänelle halventavasti.

Samoissa asiakirjoissa tulevat ilmi myös Berryn väitteet ex-parin yhteiseen lapseen liittyen. Berryn mukaan Gabriel Aubry ei suostunut tunnustamaan, että lapsi on monirotuinen. Naisen mukaan mies lisäksi käytti rasistista kieltä.

Berry lisäksi väittää asiakirjoissa, että Aubrylla on ollut hoitamattomia mielenterveysongelmia, kuten masennusta ja sosiaalista ahdistuneisuutta. Naisen mukaan tämä osaltaan johti parin eroon.

Kyseiset oikeudenkäyntiasiakirjat liittyvät ex-parin vuoden 2011 huoltajuuskiistaan, jonka keskiössä oli Berryn halu muuttaa Ranskaan silloisen miesystävänsä Olivier Martinezin luokse. Tämä Berryn toive hylättiin oikeudessa. Berry määrättiin oikeudessa maksamaan Aubrylle noin 14 500 euroa kuukaudessa elatusmaksua. Nainen määrättiin lisäksi korvaamaan Aubryn noin 273 000 euron oikeudenkäyntikulut ja vielä lisämaksuna noin 104 000 euroa.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Halle Berry esittelee timmiä vatsaansa: 'Vihdoinkin sain revityt vatsalihakset!'

Lue myös: Laihdutus, nuorempi iho, energiatasot: Halle Berry paljastaa upean olemuksensa salaisuuden

Lähteet: Metro.co.uk, Daily Mail

Uusimmat