Kuva: AOP

Suosikkiräppäri suuttui Instagramille - päätti lopettaa tilinsä päivittämisen

13.11.2019 14:45 - Milena Raappana

Nicki Minaj on suuttunut tykkäysten poistamisesta Instagramista.

Musiikkiuransa taannoin lopettanut rap-artisti Nicki Minaj, 36, on suuttunut Instagramille sen uusien käytäntöjen takia. 

Instagram on ilmoittanut piilottavansa kuvien tykkäysmäärät kaikilta muilta paitsi tilin omistajalta. Monet ovat ylistäneet sosiaalisen median alustan päätöstä, mutta Minaj ei kuitenkaan ole sulattanut uudistusta. 

Hänen mukaansa palvelu ei tykkäysten piilottamisesta parane ja ilmoitti lauantaina 9. marraskuuta, ettei enää päivitä Instagram-tiliään. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Minaj jatkoi perusteluitaan toisessa twiitissä ja sanoi, että Instagramista alunperin piilotettiin sitoutumistoiminnot, jotta algoritmit sekoisivat. 

"Sitten he tehostavat sitä näyttääkseen, miten paljon parempi tämä uusi iPhone on. Tarkoitan siis, miten paljon parempi tämä uusi Instagram-toiminto on -- Anna, kun arvaan. Et usko siihen, että iPhonesi sekoaa heti, kun uusi iPhone tulee myyntiin...", Minaj kirjoitti. 

Hän kirjoitti useamman twiitin myös siitä, miten sosiaalisia medioita omistavat yritykset toimivat kaikki yhdessä, säätelevät algoritmeja ja yrittävät vaikuttaa siihen, kuka menestyy ja suosiossa somessa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös muut sosiaalista mediaa työssään aktiivisesti käyttävät supertähdet ovat ottaneet osaa keskusteluun. Metro.co.uk-julkaisun mukaan muun muassa Kim Kardashian on sanonut olleensa iloinen, että tykkäysten poistamisesta jutellaan, mutta on huolissaan vaikuttajista, jotka tienaavat seuraajien ja päivitysten interaktioiden avulla. 

- Kuten mielenterveysasioissa, luulen, että tykkäysten poistaminen ja niiden seuraaminen olisi todella hyödyllistä ihmisille, Kardashian kommentoi.

Lue myös: Instagramista poistuu osa käytössä olevista filttereistä - taustalla surullinen syy

Lue myös: Tiesitkö? Instagramin seuratuin tili ei kuulu kenellekään julkkikselle

Lähde: Metro.co.uk

Uusimmat