Kuva: AOP

Kim Kardashian sai koko perheen kyyneliin Kris Jennerin syntymäpäivillä: 'Suljin oven ja itkin'

06.11.2019 22:45 - Milena Raappana

Kim Kardashian järjesti äitinsä Kris Jennerin syntymäpäivien kunniaksi nostalgisen yllätyksen. Päivän päätteeksi myös Kim pillahti itkuun.

Kardashian-Jenner-klaaniin manageri ja lasten äiti Kris Jenner, 64, vietti tiistaina syntymäpäiviään ja Kim Kardashian järjesti hänelle mitä ihanimman ja tunteellisimman yllätyksen. 

Kim oli kutsunut koko lähipiiriin yhteen paljastaakseen, että hän on vuokrannut syntymäpäivälounasta varten perheen vanhan kodin, jossa Kim, Kourtney ja Khloé ovat kasvaneet ja joka on täynnä rakkaita muistoja heidän edesmenneestä isästään ja Krisin entisestä aviomiehestä Robert Kardashianista

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kim kertoi Twitterissä, että oli jopa teettänyt taloon vanhat tapetit ja keittiöön nostalgiaa huokuvat kattaukset ja kankaat. Lounas oli tunteikas ja täynnä kyyneliä, vaikka Kim sanoikin, että piti itsensä kasassa, kunnes pääsi vanhaan kylpyhuoneeseensa ja päästi tunteet valloilleen. 

Lounas vanhassa kodissa ei kuitenkaan ollut Kim ainoa yllätys. Hän oli myös vuokrannut kaikki autot, mitä perhe koskaan on omistanut, ja he ajoivat niillä takaisin kotiin. Hän oli myös teettänyt äidilleen tämän vanhan rekisterikilven, jossa lukee "2 DIE 4" joka tarkoittaa vapaasti suomennettuna "hemaiseva" tai "kerrassaan upea". 

"Tämä oli erityisin, nostalgisin päivä elämässäni ja tunsimme isäni läsnäolon nauttimassa päivästä kanssamme. Pidin itseni kasassa lounaalla, vaikka itkin suunnitteluprosessin aikana. Mutta lopuksi menin vanhaan kylpyhuoneeseeni, suljin oven ja itkin niin kovaa", Kim kirjoitti viimeisessä päivää käsittelevässä twiitissä. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Fanit ovat ylistäneet Kimin tekoa ja hehkuttaneet, miten suuri sydän hänellä on. 

"Tämä on mahtavaa Kim. Niin suloista. Perheesi on onnekas, kun heillä on sinut. Hyvää syntymäpäivää Kris Jenner!"

"Olet yksi ajattelevaisimmista ihmisistä ikinä. Sydän täyttä kultaa."

Kim todella vei voiton kotiin muistoja täynnä olevalla yllätyksellään ja selvästi Kris Jenner arvosti elettä vuodattaessaan tunteikkaita kyyneliä. 

Lähde: Popsugar

Uusimmat