Kuva: AOP

Pamela Andersonin yläosaton halloween-look herätti someraivon - "Miten voit olla noin tietämätön?"

05.11.2019 19:15 - Iiro Myllymäki

Naista syytetään kulttuurisesta omimisesta.

Malli Pamela Anderson, 52, on herättänyt raivoa tuoreilla halloween-julkaisuillaan. Nainen toivotti seuraajilleen hyvää halloweenia sosiaalisessa mediassa kahdella seksikkäällä kuvalla, joissa nainen käytti asusteena suurta intiaanipäähinettä. Kuvissa naisella on päähineen lisäksi yllään vain pikkuhousut.

Intiaanipäähineen käyttö koristeena on saanut ihmiset syyttämään Pamela Andersonia kulttuurisesta omimisesta. Voit katsoa kohun aiheuttaneet kuvat alta. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Kulttuurisella omimisella tarkoitetaan sitä, kun valtakulttuurin edustaja sonnustautuu jonkin valta-asetelmassa alempana olevan vähemmistön kulttuuriin kuuluvaan asuun tai asusteeseen. Suomessa käsitteestä on keskusteltu muun muassa silloin, kun Pressiklubi-ohjelmaa juontanut toimittaja Sanna Ukkola käytti intiaanipäähinettä lähetyksessä ja nostatti tällä kohun syksyllä 2017.

Vaikka Pamela Andersonin Twitter-päivitys on kerännyt yli 4000 tykkäystä, siihen on kertynyt rutkasti paheksuvia kommentteja.

”Amerikan alkuperäiskansat eivät ole asusteita”, on yksi kommentoinut.

”Tämä on kamalaa. Miten voit vielä tänä päivänä olla noin tietämätön?” kirjoitetaan myös.

”Töykeää. Ei näin”, on myös kommentoitu.

Lue myös: Pamela Anderson julkaisi alastonkuvan, fanit ylistävät: "Niin kuuma!"

Lue myös: Pamela Anderson vilauttaa rintojaan ja kehottaa äänestämään - katso kuva

Lähde: Fox News

Uusimmat