Kuva: AOP

Cardi B jakoi herättävät teinikuvansa - varoittaa nuoria aloittamasta tupakointia

04.11.2019 17:45 - Sallamaari Niittymäki

Supersuosittu räppäri löysi vanhoja kuvia itsestään, jotka eivät kaikki olleet hänen mieleensä.

Supersuosittu räppäri Cardi B, 27, jakoi Instagramissa seuraajilleen sunnuntai-iltana kuvia 15-vuotiaasta itsestään. Kuvatekstissä hän varoittelee nuoria tyttöjä tupakan polton aloittamisesta.

Tässä on 15-vuotias Cardi. Rakkaat nuoret tytöt, älkää polttako tupakkaa tai pilveä näyttääksenne cooleilta ylempiluokkalaisten silmissä. Koska kun kasvatte, näette kuinka tyhmältä näytittekään tehdessänne sitä”, räppäri kirjoittaa kuvatekstissä.

Yhdessä kuvassa nuori Cardi sytyttää tupakkaa pidellessään Guessin ostoskassia.

Voit katsoa kuvasarjan alta. Jos kuvat eivät näy, klikkaa tästä

Nuoruuskuvien lisäksi räppäri jakoi myös kuvia ajalta, jolloin työskenteli vielä stripparina. Cardi B, oikealta nimeltään Belcalis Marlenis Almánzar työskenteli stripparina 19-vuotiaana ennen kuin hänen musiikkiuransa lähti nousuun.

Katso julkaisu alta. 

”Tältä näyttää Cardi leteillä. Totisesti, minun pitäisi stripata viikonloppuisin koska vartaloni oli aika tikissä, kun vielä temppuilin tangolla”, Cardi kirjoitti kuvatekstissä.

Cardi alkoi kuitenkin saada musiikillista näkyvyyttä Instagram- ja Vine-videoillaan vuonna 2013, jonka jälkeen hän pääsi Love & Hip Hop -televisio-ohjelmaan vuonna 2015. Kahden kauden jälkeen Cardi jätti ohjelman keskittyäkseen täysillä musiikki-uraansa. Nyt hänestä on tullut yksi maailman suosituimmista naispuolisista rap-artisteista.

Lue myös: Strippiklubille sijoittuvasta elokuvasta julkaistiin pikkutuhma traileri - katso

Lue myös: Cardi B kruunaa klassisen tyylin rohkealla yksityiskohdalla, fanit ylistävät: ”Täydellistä tavaraa"

Lähde: Daily Mail

Uusimmat