Kuva: AOP

Khloé Kardashianin ex-mies näpäytti jälleen kaunotarta - "Elämäni vakavin parisuhde!"

25.10.2019 19:45 - Lauri Kujanpää

Fanit ovat kommentoineet kiivaasti kuvaa.

Uutisoimme kuun alussa, kun fanit epäilivät, että Lamar Odom, 39, halusi hieman näpäyttää ex-vaimoaan Khloe Kardashiania, 35, Instagramissa.

Odom nimittäin julkaisi yli 500 000 seuraajalleen kuvan, jossa esittelee nykyisen tyttöystävänsä, Sabrina Parrin, muodonmuutosta.

"Naiseni on kova tekemään töitä. Hän on täysin luonnollinen ja aito sisältä ulos. Jumala toi tämän enkelin luokseni" Odom muun muassa kirjoittaa.

Fanit uskoivat, että varsinkin kommentti "täysin luonnollinen" oli näpäytys Khloé Kardashianin suuntaan. Näet kuvan täältä.

Nyt Odom on jälleen laittanut piikin eksänsä suuntaan. Umpirakastunut mies nimittäin julkaisi kuvan, jossa ylistää Parria.

"Jos tytärtäni ei lasketa, tämä tässä on elämäni vakavin ja sitouttavin parisuhde, jossa olen ikinä ollut. Olen kyllästynyt siihen, kun ihmiset kyselevät jatkuvasti eksästäni ja siitä, mitä olen sanonut haastatteluissa. Ne asiat, mitä olen silloin aikoinaan sanonut, olivat sitä aikaa! Olin nuori, en ollu selvänä ja kävin läpi suuria asioita", Odom kirjoittaa.

Kuva on saanut huimasti erilaisia kommentteja.

"Ihanaa, että olet onnellinen. Anna vihaajien vihaa"

"Jaahas, etkö ole päässyt yli Khloésta, kun näin pitää todistella?"

"Jaksat edelleenkin piikitellä eksääsi?"

"Kaikkea hyvää teille!"

Fanit ovat usein toivoneet, että Odom ja Kardashian palaisivat jälleen yhteen, mutta myös ihmetelleet, miksi ex-pariskunta on niin usein pilkannut toisiaan medioissa.

Näet Odomin rakkauskuvan alta.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Lue myös: Halusiko Khloe Kardashianin ex-mies näpäyttää kaunotarta? "Täysin luonnollinen!"

Lue myös: Mitä ihmettä tapahtui Khloe Kardashianin huulille?-"Aivan liikaa täytettä!"

Uusimmat