Kuva: AOP

Pamela Anderson vilauttaa rintojaan ja kehottaa äänestämään - katso kuva

21.10.2019 18:45 - Iiro Myllymäki

Nainen kehottaa ihmisiä äänestämään Kanadan parlamenttivaaleissa.

Povestaan kuuluisa Pamela Anderson, 52, tietää, millä huomio herätetään. Naisen Instagram-tili on täynnä toinen toistaan sensuellimpia kuvia, joista jotkut edustavat nostalgiaa kun taas jotkut ovat tuoreita otoksia. Kuvanlaadusta päätellen naisen tuorein päivitys edustaa nostalgiaosastoa. Kuvan yhteydessä nainen ottaa kantaa ajankohtaiseen asiaan - Kanadan parlamenttivaaleihin. Kanadalais-yhdysvaltalainen Anderson kehottaa ihmisiä äänestämään tänään maanantaina vaaleissa.

”Olet ihminen ja sinulla on oikeutesi. Kanadassa on vaalipäivä. Älä ota itsestäänselvyytenä oikeuksia, joiden puolesta on kamppailtu”, Anderson kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kommenttikentässä vaaleihin ei ole juuri otettu kantaa, vaan enemmän on keskitytty kehumaan Andersonin ulkonäköä kuvassa.

”Kaunis Pam”, on yksi kommentoinut.

”Olet täydellinen”, kuuluu toinen kommentti.

”Hieno kuva!” on myös kommentoitu.

Voit katsoa naisen päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Pamela Andersonin äänestämiskehotus ja siihen liitetty ihmisoikeuksista puhuminen ei sinänsä ole yllättävä veto naiselta. Anderson on perustanut hänen omaa nimeään kantavan järjestön, jolla tuetaan erinäisiä organisaatioita, jotka työskentelevät ihmisoikeuksien, eläinten oikeuksien ja ympäristönsuojelun puolesta.

Lue myös: No nyt! Pamela Andersonin alastonkuva sai somen sekaisin

Lue myös: Povipommi Pamela Anderson julkaisi seksiä tihkuvan alusvaatekuvan - faneilta huima määrä kehuja

Lähde: Pamela Anderson Foundation

Uusimmat