Kuva: AOP

Näpäyttikö Rihanna Jennifer Lopezia haastattelussa? "En haluaisi myydä itseäni"

10.10.2019 21:45 - Lauri Kujanpää

Rihannaa oltiin pyydetty Super Bowl -tapahtumaan esiintymään, mutta kieltäytyi kunniasta.

Uutisoimme muutama viikko sitten, kuinka amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan jokavuotinen loppuottelu Super Bowl on tunnettu siitä, että tapahtuman väliaikaesityksessä on esiintymässä menestyneitä artisteja. Vuoden 2020 tapahtuman artisteiksi on kiinnitetty nyt muun muassa Jennifer Lopez sekä Shakira.

Nyt supertähti Rihanna, 31, on ottanut kantaa esiintyjiin. The Blast -julkaisun mukaan Rihannan antamat kommentit Vogue-lehden haastattelussa olivat pieni näpäytys juurikin Lopezin suuntaan.

- En ikinä osallistuisi tuollaiseen. Miksi tekisin? Kuka siitä hyötyisi? Ei ainakaan minun ihmiseni, Rihanna kertoi ja jatkoi:

- En haluaisi myydä itseäni moiseen. Siinä yrityksessä on niin paljon asioita, joita en voi tukea enkä halua tarjota palveluksiani NFL:n suuntaan.

Rihanna oli kieltäytynyt kunniasta, kun häntä pyydettiin esiintymään kyseisessä väliaikaesityksessä.

Se, että väliajalla esiintyy poppareita, ei ollut myöskään kuuluisan Twisted Sister -keulakuvan Dee Sniderin mieleen.

"Mitä v'ttua? Shakira ja Jennifer Lopez pääesiintyjiksi väliaikaesitykseen? Jälleen kerran mahtava metalli- ja rock-musiikki, joka täyttää stadioneita, on täysin unohdettu. Ehkä emme pyöritä per*eitä tarpeeksi?", Snider kirjoitti Twitterissä. Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Jennifer Lopez ja Shakira esiintyvät Super Bowl -tapahtumassa - rokkarilta tyly kuitti uutiseen

Lue myös: Rihannalta jälleen uusi aluevaltaus: ”Olemme työstäneet tätä viisi vuotta!”

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat