Kuva: Emmi Moilanen

Eero Ritala jakoi hauskan kuvan - virne kuin Jokerilla?

09.10.2019 18:45 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä hauskuuttaa seuraajiaan Instagramissa.

Näyttelijä Eero Ritala, 36, tunnetaan sosiaalisessa mediassa hassuttelijana, joka ei ota itseään liian vakavasti. Nyt mies on jakanut Instagramissa kuvan, jonka hauskuus syntyy ajankohtaisesta ilmiöstä.

Ritala on jakanut tähdittämänsä Onnela-sarjan mainoskuvan ja zoomannut siinä omiin kasvoihinsa. Mukaan mies on liittänyt myös tämän hetken kuumimman elokuvatapauksen Jokerin päähenkilön naaman. Ritalan virneessä on havaittavissa yhtäläisyyksiä Joaquin Phoenixin esittämän Joker-hahmon kanssa.

Jos Eero Ritalan päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Joker on ollut otsikoissa paitsi rikkomalla lipputuloennätyksiä, myös väkivaltaisella sisällöllään. Ristiriitaiset arviot kerännyt leffa on noussut Suomessakin Finnkinon suosituimmaksi elokuvaksi. Elokuvan on pelätty innoittavan ihmisiä tosielämän väkivallantekoihin, sillä joidenkin mielestä elokuvassa annetaan liikaa empatiaa massamurhaajahahmolle. Jokerin päätähti Joaquin Phoenix on jopa marssinut ulos haastattelusta, kun häneltä on tiedusteltu aiheeseen liittyen kannanottoa.

Onnela-tv-sarjaa on esitetty MTV3-kanavalla ja C More -palvelussa. Sarjaa on tuotettu kahden kauden verran. Sarja perustuu ruotsalaiseen hittisarja Solsidaniin.

Lue myös: "Pidän siitä, että katsojalle tulee pieni myötähäpeä" - Eero Ritala kertoo huumorin tekemisestä

Lue myös: Ylistetyn Joker-leffan ohjaaja kertoi, miksi jätti komediat sikseen - kuittailu alkoi Twitterissä

Lue myös: Joker-tähti Joaquin Phoenix pudotti roolia varten 24 kiloa: 'Se teki minusta hullun'

Kilpailut

Uusimmat