Kuva: Instagram @same.de.la.same

Erotatko julkkikset heidän kaksoisolennoistaan? "Hullua, miten identtisiä he ovat"

07.10.2019 20:15 - Milena Raappana

Esimerkiksi Kate Mossin ja George Clooneyn kaksoisolennot ovat työllistyneet, koska näyttävät aivan julkisuuden henkilöiltä.

Monella julkkiksella on julkisuuden parrasvalojen ulkopuolelta kaksoisolento. Uutisoimme taannoin esimerkiksi laulaja Rihannan kloonista ja useammasta naisesta, jotka muistuttavat tosi-tv-tähti ja miljardööri Kylie Jenneriä

Megaluokan tähtien kaksoisolentoja löytyy kuitenkin yllättävän paljon, ja Instagramissa @same.de.la.same -tili kokoaakin kuvia näistä toisiaan muistuttavista ihmisistä yhteen. Joukosta löytyy niin herttuatar Meghan Marklen, artisti Draken, näyttelijä Mila Kunisin ja George Cloonyn kaksoset, jotka myös kertovat, miltä tuntuu tulla sekoitetuksi julkisuuden henkilöön. Tunnistaisitko sinä kumpi on kumpi?

Drake

Hip hopia ja R&B:tä tekevää artistia Drakea muistuttava käyttäjä @drakesosieovo kertoo, että lahjakkaan artistin kaksoisolentona oleminen on vain mahtavaa. 

"Ihmiset rakastavat ottaa kuvia kanssani. Baareissa ja juhlissa he sekoavat, kun tulen paikalle ja he aina kysyvät, voisinko laulaa. Se on hassua", mies kertoo @same.de.la.same -tilillä. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mila Kunis

Instagram-käyttäjä @_chexsea_ on näyttelijä Mila Kunisin todellinen kaksoisolento. Häneltä tullaan usein kasvokkain kysymään, tietääkö hän, keneltä hän näyttää. 

"Tiedän aina, mitä he tulevat sanomaan, joten sanon sen (Mila Kunis) ja sitten he aina sanovat 'siltä tytöltä 70's Show -ohjelmasta'", Chelsea kuvailee. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

George Clooney

Näyttelijä George Clooneya muistuttava Instagram-käyttäjä @parvizgclooney on kehittänyt kaksoisolentoelämästä itselleen työn. 

"Olen tehnyt tätä työtä viimeiset 15 vuotta. Olen matkustanut 55 eri maahan ja työskennellyt monien tunnettujen julkisuuden henkilöiden mukaan lukien itse Goerge Clooneyn kanssa. Minua lähestytään kaikkialla selfieiden takia ja saan aina ulkona ollessani ilmaisia juomia", Parviz kertoo Instagram-tilin lyhyessä haastattelussa. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Meghan Markle

Herttuatar ja entisen näyttelijä Meghan Marklen klooni Christine Primrose Mathis työskentelee lentoemäntänä ja saa paljon huomiota osakseen ulkonäkönsä takia. 

"Siitä saakka, kun hän näytteli Suits-ohjelmassa, ihmiset ovat sanoneet minun näyttävän häneltä. Kun hän meni naimisiin prinssi Harryn kanssa, se vain voimistui. Ihmiset tuijottavat minua ja hymyilevät paljon, he pysäyttävät minut ja kertovat, että näytän aivan uudelta prinsessalta Meghan Marklelta", Christine kuvailee kaksoisolentona olemista.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Angelina Jolie

Melissa Bazan sekoitetaan usein näyttelijä Angelina Jolieen. Hän ottaa vertauksen kohteliaisuutena, mutta hänen on myös todella vaikea uskoa muistuttavansa Oscareita voittanutta näyttelijää. 

"Joka kerta, kun kuulen vertauksen, oli se sitten töissä, askareita hoitaessa tai netissä, olen todella otettu, mutta myös epäuskoinen. Minusta on hän on todella upea enkä koskaan ole ajatellut itsestäni samalla kunnioituksella", Melissa kuvailee tuntemuksiaan.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katy Perry

"Vertaus Katy Perryyn on todella imartelevaa. Olen aina ollut hänen suuri faninsa, joten se vertaaminen johonkin, jota katson ylöspäin, kasvattaa itseluottamustani", laulaja Katy Perryn kaksoisolento Instagram-käyttäjä @francesca_brown kuvailee. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kate Moss

Huippumalli Kate Mossin klooni Denise Ohona on seurannut työssään kaksoisolentonsa jalanjälkiä.

"On vain yksi Kate Moss, mutta on ilo olla hänen kaksoisolentonsa. Pysyn kiireisenä matkustaessani ja työskennellessäni eri brändeille, tehden mallin työtä, promootioita, tapahtumia... elämä on seikkailu", Denise sanoo same.de.la.same -tilin kuvatekstissä. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue myös: 10 tähteä, joiden kaksoisolennot ovat myös tunnettuja

Lue myös: Kylie Jennerin kaksoisolento hämmentää somessa - tunnistaisitko kumpi on kumpi?

Lähde: Daily Mail

Uusimmat