Kuva: AOP

Ed Sheeranin tatuoija myöntää: 'Hänen tatuointinsa ovat p*skoja'

03.10.2019 15:15 - Iiro Myllymäki

Ed Sheeranin luottotatuoija Kevin Paul ei pidä miehen tatuointeja kovin hyvinä, mutta niillä kaikilla on laulajalle oma merkityksensä.

Popin supertähti, kesällä Suomessakin vieraillut Ed Sheeran, 28, on tunnetusti tatuointien ystävä. Miehen kehoa koristavat lukuisat tatuoinnit, ja esimerkiksi miehen koko ylävartalo on etupuolelta tatuointien peitossa. Nyt miehen luottotatuoija on kertonut mielipiteensä miehelle tekemistään tatuoinneista.

Tatuointitaiteilija Kevin Paul on tehnyt monet Sheeranin tatuoijat ja on myös tietoinen fanien kritiikistä niitä kohtaan. Mies kertoo Mirrorin haastattelussa, että hän on monessa kohtaa samaa mieltä näiden kritisoivien fanien kanssa.

- Hänen tatuointinsa eivät ole kovin hyviä. Härnään siitä Ediä aina, kun olen hänen kanssaan. Sanon hänelle, että ne ovat paskoja, Paul kertoo.

Tatuoija sanoo, että jokaisella Sheeranin tatuoinnilla on kuitenkin laulajalle erityinen, henkilökohtainen merkitys. Sheeranin tatuointien joukossa on muun muassa kuvat Pingusta ja piparkakku-ukosta. Miehen käsivartta koristaa Heinzin ketsuppipullo.

Kevin Paul on tehnyt yli 40 tatuointia Sheeranille. Näiden joukossa on muun muassa suuri leijonatatuointi miehen rinnassa. Tämän tatuoinnin Sheeran otti juhlistaakseen sitä, että oli saanut myytyä Lontoon Wembleyn stadionin loppuun. Ed Sheeran on esitellyt tatuoitua ylävartaloaan muun muassa Shape of You -kappaleen musiikkivideolla, jonka pääset näkemään alta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Tatuoija Kevin Paul kertoo, että Sheeranilla on ollut hänen uralleen sekä hyviä että huonoja vaikutuksia. Sheeran nosti miehen kysytyksi tatuoijaksi julkkisten keskuudessa ja ennen tätä hänet oli palkittu tatuointitaiteestaan. Paulin mielestä hänen julkkiksille tekemänsä tatuoinnit eivät ole taiteellisesti yhtä merkittäviä kuin hänen aiemmat tatuointinsa.

- Nyt teen mauttomia, pieniä sarjakuvamaisia tatuointeja Edille ja Harry Stylesille, Kevin Paul sanoo.

Ed Sheeran Shape of You -videolla (kuva: Youtube)

Mies ei kuitenkaan kadu työskentelyään Ed Sheeranin kanssa, vaan kokee, että tämä on avannut hänelle monia ovia urallaan.

Ed Sheeran konsertoi ensimmäistä kertaa Suomessa heinäkuussa kahdella keikalla Malmin lentokentällä. Miestä saapui yhteensä katsomaan noin 108 000 ihmistä. Kyseinen Divide-maailmankiertue nousi maailman kaikkien aikojen tuottoisimmaksi kiertueeksi.

Lue myös: Ed Sheeran jää pitkälle keikkatauolle - yli kahden vuoden kiertue rikkoi monia ennätyksiä

Lue myös: Kolumni: Ed Sheeranin Suomi-keikoissa oli paljon samaa kuin jääkiekon MM-kultahuumassa

Lähde: LADbible

Uusimmat