Kuva: Shutterstock

MTV: Suomalaisstrippari muistelee ensimmäistä privaattiesitystään: "Mietin, että missä raha"

19.09.2019 18:15 - Reija Saarinen

Irina Tundra kehottaa alalle aikovia miettimään tarkkaan.

Suomalaisstrippari Irina Tundra vieraili tänään Huomenta Suomen -lähetyksessä kertomassa elämästään ja uravalinnastaan.

Jo nuorena alan valinnut Tundra muistelee haastattelun alkuun ensimmäisiä strippauskertojaan, joista mieleen on jäänyt etenkin se ensimmäinen privaatti. 

- Se oli 15 minuuttia hämmennystä, että missä se raha on. Kun itse kävin strippiklubilla privaatissa, olin kuin elokuvissa ja tungin sitä rahaa joka paikkaan. Mutta ei se ihan niin sitten mennytkään, hän naurahtaa.

Tundran mukaan hänen ammattivalintansa jakaa mielipiteitä vahvasti. Siitä huolimatta asenteet ovat onneksi myös muuttumassa. 

- Viime vuosina se on ollut enemmän positiivista. Ihmiset näkevät sen viihteenä ja taiteena.  Toki on tullut myös huorittelua. Minusta kuitenkin tuntuu, että ihmiset eivät ehkä tiedä asioista ja menevät sitten ennakkoluulojen perusteella, hän jatkaa. 

Tundran työssä alastomuus on pääosassa. Nainen itse ei kuitenkaan sitä ajattele noustessaan lavalle. 

- En ajattele sitä, että olen alasti. Minulle se alastomuus on vain pieni elementti siinä esityksessä. Keskityn enemmän siihen, että pääsen esittämään sen kokonaisuuden. Minulla kun on aina ollut sellainen esiintymisvietti. 

Tundra ei kuitenkaan koskaan ole salaillut ammattiaan.

- Itse vähän kuin rakennan brändiä ja olen esillä. Toki osa tekee tätä salaa. Monet asiakkaat ovat edelleen klubeilla ja privaattipaikoissa sillä fiiliksellä, että he haluavat olla anonyymejä ja jopa poistua takakautta.

Vaikka nainen itse ei kadu alavalintaansa, kehottaa hän alalle aikovia miettimään tarkasti ennen lavalle hyppäämistä. 

- Kannattaa miettiä ennen kuin aloittaa, että mitä muuta elämässä haluaa tehdä. Tämä työ saattaa nimittäin jättää sellaista stigmaa. Meillä on kaksi tyttöä menettänyt päivätyönsä, kun strippaaminen on tullut ilmi, hän toteaa.

Koko haastattelun pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Taianomaisen kaunis Jennifer Lawrence: Jos en olisi näyttelijä, olisin strippari

Lue myös: Ysäritähden yllätyspaljastus: "Olin strippari!"

Uusimmat