Kuva: Shutterstock

Robotti-imuri levitti koirankakat suomalaisnaisen kodissa - "Asiaan piti suhtautua huumorilla"

17.09.2019 15:15 - Lauri Kujanpää

Videota on katsottu Facebookissa yli 170 000 kertaa.

Viime viikolla Facebookissa levisi suomalaisen Pihla Lehmusjoen levittämä video, jossa robotti-imuri päätyi levittämään koiran ulosteet pitkin kämppää.

Lehmusjoki kertoi Voice.fi-sivustolle, kuinka tilanne oli saanut alkunsa.

- Kotimme valvontakamera ilmoitti tiistaina hieman puolen päivän jälkeen koiran haukkumisesta. Meidän koirat eivät tyypillisesti paljon hauku, joten ilmoitus oli sen verran poikkeuksellinen, että se kiinnitti huomioni. Ehtiessäni vilkaisin töiden lomassa videolta, mitä kotona tapahtuu, ja pääsinkin mukaan niin sanotusti ”parhaaseen katseluaikaan", Lehmusjoki kertoo ja jatkaa:

- Koiristamme vanhempi, 13-vuotias Vinka, oli tässä vaiheessa jo todennut, ettei ulko-oven tuijottaminen ja haukkumalla käskyttäminen tuota toivottua lopputulosta, ja etsiytynyt hyvälle paikalle olohuoneen matolle helpottamaan kakkahätää. Vinkan keskittyessä tärkeään toimitukseen näin, että robotti-imurimme puuhaa parhaillaan olohuoneen sohvan alla.

- Ei vaatinut varsinaista rakettitiedettä päätellä, että tässä taitaa nyt syntyä nettiklassikko livestriiminä suoraan silmien edessä. Ensireaktio oli tietysti yrittää pysäyttää robotti-imuri applikaation avulla ja palauttaa se telakkaansa, ennen kuin kakka niin sanotusti osuu tuulettimeen. Mutta Murphyn lain mukaisesti applikaatio ei saanut yhteyttä imuriin, jolloin vaihtoehdoksi jäi vain seurata näytöstä onnelliseen loppuunsa asti.

Kun Lehmusjoki pääsi kotiin, tiesi hän jo valmiiksi, mitä odottaa.

- Kotona odottivat tyytyväiset kaksi koiraa, kauniisti ruskettunut olohuoneen valkoinen matto sekä työn raskaan raataja Robotti Ruttunen, joka oli kakkalasteineen palannut jarrutusraidat lattiaan jättäen olohuoneesta keittiön lataustelakkaan lepäämään.

Lehmusjoki kertoo, että tilanteeseen ei voinut suhtautua muuten kuin huumorilla.

- Tällaiseen monen sattuman summana tapahtuvaan sotkuun ei ole muuta tapaa suhtautua kuin huumorilla. Jos varsin harmittomalle vahingolle ei osaa nauraa, on todennäköisesti liian tosikko omistamaan lemmikkieläimiä. Tämähän on arjen komiikkaa parhaimmillaan, kun yli 13-vuotias koira pelaa vanhoilla päivillään internetin läpi, Lehmusjoki kertoo ja viittaa videon jättimäiseen suosioon.

Somehitiksi nousseen videon näet alta. Sitä on katsottu yli 172 000 kertaa ja se on kerännyt yli 3000 tykkäystä sekä satoja kommentteja.

Jos video ei näy, katso se tästä.

Lue myös: Isä ihmetteli löyhkäävää kolmevuotiasta - robotti-imurin kakkakepponen odotti olohuoneessa

Lue myös: Robotti-imurin siivous meni pahasti pieleen - koiranomistajan kuvapäivityksestä nettihitti

Uusimmat