Kuva: AOP

One Direction -tähti Louis Tomlinsonin pikkusiskon kuolemasta uudet, traagiset tiedot julki

12.09.2019 11:15 - Iiro Myllymäki

Laulajan sisko Félicité kuoli huumeiden tahattomaan yliannostukseen vain 18-vuotiaana.

One Direction -yhtyeestä maailmanmaineeseen ponkaissut Louis Tomlinson, 27, kohtasi suuren surun maaliskuussa, kun hänen 18-vuotias Félicité-siskonsa kuoli äkillisesti. Nuori nainen löydettiin kuolleena hänen asunnostaan Lontoossa. Nyt kuolinsyystä on saatu tietoja, joista uutisoi muun muassa brittiläinen Metro-sivusto.

Félicité ja Louis Tomlinson (kuva: AOP)

Kuolinsyytutkinnassa on selvinnyt, että Félicité kuoli vahingossa otettuun kokaiinin, Xanaxin ja oksikodonin yliannostukseen. Kuolinsyylausuman mukaan nainen oli käyttänyt huumeita siitä lähtien kun hänen äitinsä kuoli vuonna 2016.

- Hän myönsi, ettei hän halua luopua huumeista ja että ne voisivat tappaa hänet, lääkäri Paul Eulinger sanoo tiedotteessa.

Kuolinsyytutkinnassa ei löydetty viitteitä siitä, että kuolema olisi johtunut tahallisesta yliannostuksesta.

Félicité Tomlinson oli sosiaalisen median vaikuttaja, jolla on edelleen noin 1,4 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Viimeisen päivityksensä nainen jakoi vain kolme päivää ennen kuolemaansa. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

View this post on Instagram

Don’t know why I look so shocked 🖤

A post shared by Félicité Tomlinson (@felicitegrace) on

Louis Tomlinson ei ole juuri kommentoinut siskonsa kuolemaa, mutta hän julkaisi aiheeseen liittyvän twiitin huhtikuussa.

”Halusin vain kiittää kaikkia kauniista sanoistanne parin viime viikon aikana. Olen tänään taas studiossa äänittämässä jotain, minkä kirjoitin muutama kuukausi sitten. Lähetän teille kaikille rakkautta”, Tomlinson kirjoitti.

Lue myös: One Direction -tähti sai huonoja uutisia - äiti kuoli yli vuosi sitten syöpään, nyt sairastui isä

Lue myös: HBO-sarjassa nähtiin kuviteltu suuseksikohtaus kahden miespopparin välillä - raivo repesi

Lähde: Metro

Uusimmat