Kuva: AOP

Demi Lovato julkaisi kuvan bikinivartalostaan tärkeän viestin kera: "Olen kyllästynyt häpeämään"

06.09.2019 19:15 - Reija Saarinen

Julkaisu on kerännyt hetkessä suuren määrän tykkäyksiä sekä hehkuttavia kommentteja.

Laulaja Demi Lovato, 27, julkaisi Instagramissa upean bikinikuvan itsestään. Otoksessa hän on sivuttain kameraan nähden. Pääosaan päätyykin hänen muodokas takapuolensa, jota pikkuruiset bikinit vain korostavat.

Kuvan yhteydessä on kirjoitus, jossa Lovato avaa omia epävarmuuksiaan. Hän kertoo avoimesti siitä, kuinka muokkaamattoman bikinikuvan päätyminen ihmisten silmille on hänestä pitkään ollut kammottava ajatus.

"Olen todella väsynyt häpeämään vartaloani ja muokkaamaan sitä kuvankäsittelyllä. Olen vihainen siitä, että olen tehnyt niin, mutta se on totuus. 

Nyt kuitenkin haluan, että tämä jakso elämässäni päättyy. Haluan olla oma itseni, en vain yrittää olla sitä, mitä joku muu haluaa. Joten tässä minä olen! Häpeilemättämänä omana itsenäni," Lovato kirjoittaa.

Hän toteaa myös samalla, että nauttii siitä ajatuksesta, ettei hänen tarvitse stressata treenaamisesta ennen 14 tunnin työpäiviä tai kieltäytyä satunnaisista herkuista.

Päivitys kuvineen on saanut suuren suosion naisen seuraajien keskuudessa. Kommentteja ja tykkäyksiä on tullut julkaisun yhteyteen hurjasti. 

"Olet uskomaton nainen."

"Ihanaa, että näytät meille oman itsesi."

"Olet kaunis juuri sellaisena kuin olet."

"Olet kaunis sisältä ja ulkoa."

Julkaisun pääset katsomaan alta. Jos se ei jostain syystä näy, löydät sen myös täältä

Lue myös: Nyt on kuumaa! Demi Lovato, 26, poseeraa ilman housuja

Lue myös: Demi Lovato löysi rakkauden? Nähtiin suutelemassa muotisuunnittelijaa

Uusimmat