Kuva: AOP

Miley Cyrus ja tv-kaunotar kävivät kuumina klubilla, lähde: "He käytännössä harrastivat seksiä"

21.08.2019 16:15 - Iiro Myllymäki

Juuri eronneen Miley Cyrusin on huhuttu löytäneen uuden romanssin.

Reilu viikko sitten uutisoitiin laulaja Miley Cyrusin, 26, ja näyttelijä Liam Hemsworthin, 29, avioerosta. Ei mennyt aikaakaan, kun Cyrus bongattiin hyvin läheisissä tunnelmissa tv-sarja The Hillsistä tutun Kaitlynn Carterin kanssa. Kaksikko lomaili Italiassa ja paparazzit kuvasivat naiset suutelemassa ja kiehnäämässä keskenään.

Uusien tietojen mukaan Cyrusin ja Carterin välit ovat säilyneet lämpiminä reissun jälkeenkin. Page Sixille raportoiva lähde kertoo, että kaksikko oli varsin kuumissa tunnelmissa Hollywoodissa sijaitsevalla Soho House -klubilla.

- He olivat aivan koukussa toisiinsa. He eivät kyenneet pitämään näppejään erossa toisistaan. He suutelivat ja muhinoivat kaikkialla: vessoissa, baarissa, keskellä lattiaa. He käytännössä katsoen harrastivat seksiä. Ei ole epäilystäkään etteivätkö he olisi yhdessä, lähde kertoo.

Paparazzikuvat Italian-lomalta ovat levinneet tiedotusvälineissä. (kuva: AOP)

Eräs lähde on kertonut People-lehdelle, että naiset eivät kuitenkaan virallisesti seurustele.

- Miley on hyvin läheinen Kaitlynnin kanssa. Se on romanttista, mutta samalla myös ystävyyssuhde. He molemmat käyvät samanlaisia asioita läpi nyt elämässään, ja tämä yhdistää heitä, lähde kertoo.

Liam Hemsworth on kommentoinut parin eroamista Instagram-päivityksessään, jossa hän toivoo entiselle vaimolleen kaikkea hyvää elämässä. Pääset lukemaan lisää miehen päivityksestä tästä linkistä. 

Miley Cyrus julkaisi juuri uuden singlen Slide Away, jonka tunteikkaan sanoituksen on tulkittu viittaavan eroon Hemsworthista. Suomalainen poptähti Alma on ollut mukana kirjoittamassa kappaletta. Jos kappaleen YouTube-video ei näy alla, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Kohuerosta toipuva Miley Cyrus saa tukea perheeltään: 'Tilanne on kuitenkin surullinen'

Lue myös: Aviomiehestään eronnut Miley Cyrus jakoi liudan kuvia someen Italiasta - "Elämä on kiipeämistä"

Lähteet: Page Six, Popcrush

Uusimmat