Kuva: AOP

Yksin kotona -leffasta uusi versio, alkuperäisen tähdeltä hauska kuva - "Tältä se todella näyttäisi"

08.08.2019 13:15 - Iiro Myllymäki

Macaulay Culkin otti hauskalla tavalla kantaa Disneyn uutiseen uusintaversiosta.

Viihdejätti Disney on aikeissa tehdä uusintaversion vuoden 1990 rakastetusta joululeffaklassikosta Yksin kotona. Suunnitelmista on kertonut yhtiön toimitusjohtaja Bob Iger. Uusi elokuva tulisi nähtäväksi Disney+-striimauspalveluun, jolla Disney haluaa haastaa muun muassa striimausjätti Netflixin.

Alkuperäinen Yksin kotona nosti pääosanesittäjä Macaulay Culkinin lapsitähteyteen. Nykyään 38-vuotias mies on ottanut omalla humoristisella tavallaan kantaa Disneyn suunnitelmiin versioida hänen tähdittämänsä klassikkoleffa uudelleen. Hän on jakanut Twitter-tililleen kuvan itsestään röhnöttämässä sohvalla läppäri kädessään ruokaa syöden.

”Tältä päivitetty Yksin kotona todellisuudessa näyttäisi”, Macaulay Culkin kirjoittaa päivityksessä.

Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Toiseen twiittiin mies on vielä kirjoittanut ”Disney, soittakaa minulle”.

Culkinin seuraajat ovat ihastuneet kuvaan täysillä. Kuva on saanut jutun kirjoitushetkellä jo yli 350 000 tykkäystä.

Fanien reaktio itse uutiseen uusintaversiosta on ollut jakautuneempi. Monet ovat ilmaisseet Twitterissä, että klassikkoelokuvaan ei tulisi koskea.

Miksi pilata klassikko?” on yksi kysynyt.

”Juuri kun luulin, ettei tämä vuosi voisi pahemmaksi muuttua, sain tietää, että Disney on tekemässä uuden Yksin kotona -elokuvan”, kirjoittaa toinen.

Macaulay Culkin toisti roolinsa myös Yksin kotona -elokuvan ensimmäisessä jatko-osassa. Jatko-osia tehtiin vielä kolme lisää, mutta ne eivät päässeet lähelle kahden ensimmäisen suosiota. Disney ei ole tiedottanut tarkemmin, miten uusi Yksin kotona toteutetaan.

Disneyn suunnitelmat liittyvät suureen yrityskauppaan, jossa Disney osti 20th Century Fox -elokuvastudion ja sai näin haltuunsa lukuisten elokuva- ja tv-brändien oikeudet. Yksin kotona -versioinnin lisäksi Disney ilmoitti, että suunnitelmissa on myös uusi versio Yö museossa -elokuvasta.

Disney+-palvelussa nähdään muun muassa Star Wars - ja Marvel-elokuvia. BBC kirjoittaa, että palvelu aloittaa toimintansa marraskuussa Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa ensi vuoden puolella. Vielä ei ole tiedossa, milloin palvelu saapuu Suomeen. Lanseeraus saattaa venyä jopa vuoteen 2021, riippuen siitä, laskeeko Disney Suomen kuuluvaksi Länsi- vai Itä-Eurooppaan.

Lue myös: Yksin kotona -elokuvasta paljastettiin mielenkiintoinen fakta - olisitko arvannut?

Lue myös: Miltä näyttää, kun Yksin kotona -kohtauksiin lisätään veriroiskeet? Katso hulvattomat videot

Lähteet: BBC, Telegraph, What's On Disney Plus

Kilpailut

Uusimmat