Kuva: AOP

Huippusuosittu räppäri Drake haastettiin oikeuteen - fani kertoo keikan epäkohdista

17.07.2019 22:45 - Lauri Kujanpää

Drake on yksi tämän vuosikymmenen suosituimmista artisteista.

Räppäri Drake, 32, on haastettu fanin toimesta oikeuteen. The Blast -lehti raportoi, että Amanda Giovacco -niminen nainen on laittanut haasteen Drakea, The Madison Square Garden -areenaa, työntekijä Joseph Piccoa sekä Live Nation -yritystä vastaan.

Giovacco oli ollut Draken konsertissa The Madison Square Gardenissa elokuussa 2016 ja oli saanut osuman päähänsä olutpullosta, jonka joku toinen fani oli heittänyt. Naisen mielestä yleisö oli ollut liian aggressiivinen sekä järjestäjät epäonnistuivat siinä, että alkoholeja ei oltu kaadettu muovikuppeihin.

Naisfani myös väittää, että järjestäjien pitäisi olla tietoisia siitä, että Drakella on historiaa aggressiivisesta yleisöstä ja sen takia lasipullokin voi olla vaarallinen ase. Hänen mielestään areena oli ylibuukattu, siellä tarjoiltiin liikaa alkoholia ja järjestyshäiriöihin ei puututtu tarpeeksi hyvin.

Vielä ei tiedetä, millaisia summia tai vaatimuksia naisfanilla on haastettujen suhteen.

Drake on yksi tämän vuosikymmenen suosituimpia artisteja. Räppärin albumeita on myyty maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia kappaleita ja hänen debyyttialbuminsa Thank Me Later nousi Yhdysvalloissa heti listaykköseksi vuonna 2010.

Lue myös: Drake tuhlasi yli 300 000 euroa puhelimen suojakuoreen - katso kuvat ökykuoresta

Lue myös: Drake julkaisi paidattoman kuvan, fanit sekosivat näkymästä: "Seksikkäin kaikista!"

Lähde: The Blast

Uusimmat