Kuva: AOP

Jackass-tähti suoritti somen pullohaasteen peniksellään - video leviää todisteena

11.07.2019 16:30 - Iiro Myllymäki

Steve-O otti somehaasteeseen aivan uudenlaisen kulman.

Sosiaalisessa mediassa on viime päivinä villinnyt haaste, jossa ihmiset potkivat pulloista korkkeja auki jaloillaan. Tähän mennessä vaikuttavimmat videot ovat tulleet Kendall Jenneriltä, joka suoriutui haasteesta ajaessaan vesiskootterilla, ja Mariah Careylta, joka näki haasteessa potentiaalin esitellä korkeaa ääntänsä.

Jackass-tähti Steve-O:n, 45, video saattaa kuitenkin olla koko haasteen huomiota herättävin. Brittiläinen Metro-lehti uutisoi miehen Twitteriin lataamasta videosta, jossa miehen nähdään suorittavan haasteen peniksellään. Kyllä, luit oikein. Twitterissä miehen videota on katsottu jo yli 3,6 miljoonaa kertaa. Sukukalleutensa Steve-O on tosin sensuroinut sosiaalisen median yhteisösääntöjen nojalla.

Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Nyt monet ovat julistaneet Steve-O:n tämän ”bottle cap challengen” voittajaksi. Kommenttikenttä on ymmärrettävästi räjähtänyt.

”Oliko hänellä edes erektiota? Jos ei, niin herranjestas”, on yksi kommentoinut.

”Missä on sensuroimaton versio?” kyselee yksi.

Jackass oli 2000-luvun alussa suosittu televisiosarja, joka poiki myös neljä elokuvaa. Jackass-porukkaan kuuluivat Steve-O:n lisäksi muun muassa Bam Margera ja Johnny Knoxville.

Lue myös: Jackass-tähti Bam Margeran kuilu syvenee - uhkaili manageria ja haukkui vaimoaan

Lue myös: Jackass-tähti paljastaa hurjan muiston huumehuuruisesta elämästään: 'Koko tilanne oli päin v**tua'

Lähteet: Metro, Wikipedia

Uusimmat